AYBABTUSinema Haberleri

Deadpool 3 İçin Çalışmalar Resmen Başladı

Deadpool 3 için çalışmalar resmen başladı! Ryan Reynolds ve Molyneux kız kardeşler, çalışmaların başladığını doğruladı.

Disney tarafından Fox’un satın alınmasıyla birlikte Deadpool‘un sinemadaki geleceğinin ne olacağı merakla bekleniyordu ve Ryan Reynolds‘ın, Marvel anti-kahraman rolünü bir kez daha yeniden canlandıracağı açıklandı. Geçtiğimiz ay boyunca yazarlarla toplantıların yapıldığı bildirildi,Reynolds çeşitli yetenekli yazarlardan bir dizi sunumunu dinledi ve sonunda Bob’s Burgers televizyon şovunun senarist kız kardeşleri Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin, merakla beklenen Deadpool 3’ü yazmak için seçildi.

Deadpool’un kanlı, şiddetli ve küfürlü bir karakter olmasıyla Disney’deki geleceği meçhuldü ancak belli ki Molyneux kardeşler, Deadpool serisini Disney bayrağı altında sürdürmenin bir yolunu bulmuşlar.

Proje Henüz Başlıyor

Deadpool 3 hâlâ çok erken bir proje aşamasında ancak Molyneux kardeşlerin senaryoyu yazmaları için işe alınması, bir sonraki Deadpool filminin gerçeğe dönüşmesi yolunda büyük bir adım. Ryan Reynolds ve Molyneux kardeşlerin geri dönüşünün yanı sıra filmin önceki filmler gibi 18+ bir film olacağı da belirtildi.

Yönetmen Kim Olacak?

Deadpool 3’ün yönetmen koltuğunda David Leitch‘in oturamayacağı da düşünülüyor çünkü kendisi 2021 için birkaç farklı proje için çalışıyor. Her ne kadar David Leitch, yeni filmi yönetmekten memnuniyet duyacağını söylese de, muhtemelen olmayacak ancak bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Deadpool serisi şimdiye kadar hem eleştirmenler gözünde hem de finansal olarak büyük başarı elde etti ve şüphesiz hayranlar daha fazlasını görmek için bekliyordu… ve tabii biz de. Disney’in böyle bir karakteri kenara atmayacağı belliydi. Umarız yeni film çalışmaları hızlı tamamlanır da Deadpool’u bir an önce eğlenceli ve aksiyon dolu yeni macerayla beyaz perdede izleme şansı buluruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.