Edebiyat

Ege Görgün’ün Cinbaz Kitabı Raflarda

cinbaz-ege-gorgun-banner

Sinema yazılarının, Ters Ninja’nın usta ismi Ege Görgün, bu sefer de Cinbaz isimli öykü kitabıyla karşımızda.

Marjinal Kitap logosuyla raflarda yerini alan kitap korkunun ve fantastiğin derinliğinde keyifli bir yolculuğa çıkarıyor bizi.

cinbaz-ege-gorgunİşte kitabın arka kapak yazısı:

Korku, uyandığında yanı başındaydı. Yüreğine sığmayacak kadar büyük bir korku. Bunda şaşacak bir şey yoktu. Hayatında en çok korktuğu yerde uyanmıştı. İpte asılı çamaşırlara bakılırsa zamanı da tutturmuştu. Ama ipin üstünde olası gereken şey orada değildi. Kesin bir sessizlik hüküm sürüyordu bahçede. Nefes alabiliyordu ama sanki hava yoktu çevresinde. En ince yapraklar bile kımıldamıyordu. Bir resmin içine hapsolmuştu sanki. Sonra aşina olduğu bir his yeşerdi içinde. Bu sayede bir yarı-rüya gördüğünün farkına vardı. Sabahları uyanmasına yakın, REM uykusunda gördüklerinden… Uyur-uyanık… Bilinçli-bilinçsiz… Gerçek-uydurma… Tek fark, bu kez kontrol hiçbir şekilde kendisinin değildi. Zaman zaman duyduğu, nereden geldiğini bilmediği o sesler gibi…

Şeytan neticede düşmüş bir melektir. İnsana kötülük yapmaya gücü yetmez aslında. Peki öyleyse “saf kötülük”ün sorumlusu kimdir? Ege Görgün, Cinbaz’da çarpıcı bir biçimle, çarpıcı bir dille yanıt veriyor bu soruya. Elbette biz. İnsan!

Cinbaz, sizleri bu yolculukta ilginç sorular ve cevaplara sürükleyecek. İlk fırsatta okumanızı öneririz. Şimdiden iyi okumalar.

Kitabın künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.