Sinema Haberleri

David Benioff ve D.B. Weiss, İptal Edilen Star Wars Filmi Hakkında Yeni Açıklama Yaptı

Game of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss, iptal edilen Star Wars filmleriyle ilgili yeni açıklamalarda bulundular. The Hollywood Reporter’a konuşan ikili, projelerinin aslında “İlk Jedi” odaklı olduğunu ve Jedi Düzeni’nin, ışın kılıçlarının nasıl ortaya çıktığını anlatacağını doğruladı.

İptal ve Ayrılık Dostane Geçti

Benioff ve Weiss, Lucasfilm tarafından 2018’de bir dizi film yönetmeleri için işe alındı, ancak program çakışmaları nedeniyle anlaşmanın 2019’da iptal edildiğini açıklamışlardı. Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy‘nin ayrılığı dostane bir şekilde umut ettiğini belirtmişti. Konuyla ilgili olarak şakayla karışık; “Lucasfilm’in aradığı droidler biz değildik,” dediler.

David Benioff - D.B. Weiss
David Benioff – D.B. Weiss

Özel Hikaye Fikri ve Anlaşmazlık

Benioff, Lucasfilm’in sonunda “İlk Jedi hikayesi yapmak istemediğini” belirterek, özel bir hikaye fikirleri olduğunu ancak bu isteğin karşılanmadığını ifade etti. İkili, kendi fikirlerine sadık kalmak istediklerini vurgulayarak ayrılığın ardındaki anlaşmazlığı anlattı. Benioff, “İlk Jedi’ı yapmak istiyorduk. Temel olarak Jedi Düzeni nasıl ortaya çıktı, neden ortaya çıktı, ilk ışın kılıcı gibi hikayeleri işlemek istedik,” dedi.

Rian Johnson ve Başlık Krizi

Dan Weiss, Star Wars: The Last Jedi‘ı yazan ve yöneten Rian Johnson‘ın film adının, üzerinde çalıştıkları projenin başlığını etkilediğini belirtti. İlk Jedi hikayesi anlatma isteğiyle uğraşan ikili, Johnson’ın filminin başlığının kendi projelerinin potansiyelini etkilediğini düşündü.

Star Wars Filmleri: Belirsizlik ve Endişe

Star Wars filmleriyle ilgili endişeler, son yıllarda duyurulan ancak vizyona girmeyen projelerin sayısının artmasıyla daha da arttı. Henüz vizyon tarihi belirlenmeyen projeler arasında Daisy Ridley‘nin başrolde olacağı yeni bir film ve Jon Favreau‘nun yöneteceği bir The Mandalorian filmi bulunuyor.

Beklenti ve Gelecek

Disney’in programında üç Star Wars filmi olmasına rağmen, prömiyer tarihleri belli değil. Bu projelerin hayranlar tarafından beklenip beklenmeyeceği ve Disney’in belirlenen tarihleri gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği, zamanla ortaya çıkacak. Sonuçta iptal olan Star Wars filmini izleyebilir miyiz bilmiyoruz!

Bu gelişmelerle birlikte Star Wars evreninin geleceği belirsizliğini koruyor, ancak hayranlar, yeni hikayelerin ve projelerin zaman içinde ortaya çıkmasını bekliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.