Çizgi Roman Haberleri

Yeni Vampire: the Masquerade Çizgi Romanları Geliyor!

Vampire: the Masquerade’in 5. Edisyonu ile sahalara geri dönüşünü tüm hız devam ediyor. Yeni edisyon için çıkan ek kitaplar, kutu oyunları ve kart oyunları, yolda olan iki bilgisayar oyununun ardından World of Darkness sevenleri mutlu edecek bir yeni haber daha geldi. Vampire: the Masquerade, şimdi de çizgi roman formatında sevenleri ile buluşacak!

Seri, korku, bilimkurgu ve fantazya türlerinde bağımsız çizgi romanları okuyucularla buluşturan Vault Comics etiketi ile okurlarla buluşacak. Vampire: the Masquerade çizgi romanları Vault Comics’in ilk lisanslı serisi olacak. Vault Comics’in baş editörü Adrian Wassel, yaptığı açıklamada seriye dair şu sözleri söyledi:

“Vampire: the Masquerade 1991 yılında çıktığında, daha önceki oyunların genellikle görmezden geldiği karanlık ve yetişkinlere yönelik temaları ele alan ilk rol yapma oyunu gibiydi. Neredeyse 30 yıl sonra, 5. Edisyon’un başarısının ardından, Vampire: the Masquerade hikaye anlatıcılığının yeni cephelerini kefşediyor. Bu iş için, bir araya getirdiğimiz ekipten daha iyi bir ekip düşünemiyorum.”

Serinin yazarlığını Tim Seeley, Tini Howard ve Blake Howard üçlüsü üstlenecek. Çizimler Devmalya Pramanik’in kaleminden çıkarken renklendirmeleri Addison Duke gerçekleştirilecek. Serinin kapakları için anlaşılan isim ise Aaron Campbell.

Seri, vampir toplumunun iki farklı kolundan, iki farklı hikaye anlatacak: bir tarafta Minneapolis Camarilla’sı için çalışan bir kuryenin hayatını, diğer tarafta ise Anarch Hareketinin peşine düştüğü bir cinayet soruşturmasını okuyacağız. İki hikayeyi bir araya getiren karanlık sırrın ne olduğu ise ilerleyen sayılarda ortaya çıkacak.

Serinin her sayısı, 5. Edisyon’da kullanılabilecek ve oyuncuların, çizgi romanın hikayesini kendi oyunlarına katmasını sağlayacak materyaller içerecek.

Önceki yıllarda da Moonstone Books etiketi ile çizgi romanları çıkmış fakat ne yazık ki bu çizgi romanları büyük ölçüde unutulmuş Vampire: the Masquerade’in bir kez daha bu formatta okurlar ile buluşacak olduğunu görmek heyecanlandırıcı bir haber. Vampire: the Masquerade’in yeni çizgi roman serisi, Temmuz ayında okurlar ile buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.