Dizi Haberleri

The Last of Us Dizisinin Pilot Bölümü Chernobyl’in Yönetmenine Emanet

Naughty Dog‘un geliştirdiği 2013 çıkışlı “The Last of Us” video oyununu ekrana taşımaya hazırlanan HBO, pilot bölümü için yönetmen Johan Renck ile anlaştı.

“Chernobyl” dizisiyle harikalar yaratan, ayrıca Breaking Bad, Bates Motel ve Vikings bölümlerini de yöneten Johan Renck, “The Last of Us” uyarlamasının pilot bölümünü çekecek.

Chernobyl” dizisinin yaratıcısı Craig Mazin‘in geliştireceği “The Last of Us” dizisiyle ilgili Discussing Film‘e konuşan Johan Renck, “Dizinin yürütücü yapımcılarındanım. Yapımı devam eden bir televizyon serisi. Dizinin ilk bölümünü çekeceğim ve sonrasında nasıl devam edeceğimize bakacağız. Craig ile yeniden birlikte çalışıyoruz ve başka bir projede de birlikte çalışacağız” dedi.

Kıyamet sonrasında oluşan yeni dünyada kaçakçılık yapan Joel ile ölümcül salgının tedavisinde anahtar olabilecek genç Ellie‘nin yaşadıklarını konu alan, 2013 çıkışlı oyunun yazarı ve kreatif yönetmeni Neil Druckmann da dizi projesinde yer alıyor. Serinin 2021‘de izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.