Dizi Haberleri

The Boys Üçüncü Sezonda 60’ları, 70’leri ve 80’leri de Anlatacak

The Boys üçüncü sezonunda The Seven’dan önceki yedi kişilik süper kahraman grubu olan Payback’i tanıtacak. Liderliğini Soldier Boy’un yaptığı eski ekibin hikayesini izlerken Vought’un 60’lı, 70’li ve 80’li yıllarını öğreneceğiz.

The Boys hayranları olarak üçüncü sezonu heyecanla bekliyoruz ve merak ediyoruz. Dizinin yapımcıları da bu merakımızı canlı tutmak için seyircilerine bilgi kırıntıları vermekten geri durmuyor. Haziran 2021’de Vought International YouTube kanalı üzerinden tarafsız (!) haber kanalı programı Seven on 7 with Cameron Coleman‘ı yayınlamaya başladılar. Her ayın yedisinde haberler gelmeye devam ediyor.

Geçen ay Laurie Holden‘ın canlandıracağı Crimson Countess karakterinin ilk görsellerini paylaşmıştık. Eric Kripke The Illuminardi‘ye verdiği röportajda Jensen Ackles‘ın oynadığı Soldier Boy karakterinin Payback adlı bir süper kahraman grubuna liderlik ettiğini söyledi. Crimson Countess da onun liderlik ettiği süper kahramanlardan olacakmış. Payback’in en popüler olduğu dönemler 60’lar, 70’ler ve 80’leri kapsıyor. Dolayısıyla üçüncü sezonda Payback’ın geçmişini öğrendikçe Vought’un ve The Boys dünyasının tarihine dair de bilgi edineceğiz. The Payback’te aynı zamanda Sean Patrick Flanery‘nin canlandırdığı Gunpowder, Nick Weschsler‘in canlandırdığı Blue Hawk ve Miles Gaston Villanueva‘nın canlandırdığı Supersonic olacak. Supersonic’in Starlight’ın eski sevgilisi olduğunu da önceki haberimizde söylemiştik.

İlgili Makaleler

İkinci sezonda Vought’un tarihini Stormfront üzerinden biraz öğrenmeye başlamıştık aslında. Compund V’nin İkinci Dünya Savaşı sırasında üretildiğini öğrenmiştik. Bu arada Kripke, Stormfront’un hâlâ hayatta olduğunu, bu yüzden onu üçüncü sezonda da görmeye devam edeceğimizi söylüyor.

The Boys bize iyi kalpli bir Soldier Boy vermeyecek

Eric Kripke Supernatural‘da “binlerce yıldır” beraber dizi çektikleri Jensen Ackles ile tekrar bir araya gelmekten çok memnun olduğunu söyledi. Onunla tekrar sette olmanın eve dönmek gibi hissettirdiğini ekledi. Fakat Ackles’ı iyi karakter rolünde görmeye alışan seyircileri de uyardı.

Jensen’ın iyi bir karakter olarak The Boys’da boy göstereceğini bekleyen herkes hayal kırıklığına uğrayacak.

Eric Kripke

Üçüncü sezonun daha kanlı, karanlık ve vahşi olacağını uzun zamandır biliyoruz. Yine de Ackles’ı kötü karakter olarak görmek gerçekten kalp kırıcı.

Kripke son olarak da “Superman mi yener yoksa Homelander mı?” sorusuna cevap verdi. Cevabın net bir şekilde Homelander olduğunu söyledi. Çünkü Homelander’ın ahlaki hiçbir sınırı olmayan bir sosyopat. Dolayısıyla bel altından vurmamaya özen gösteren iyi yürekli Superman’e göre çok daha geniş bir hareket alanına sahip olduğunu düşünüyormuş Kripke. Bu avantaj sebebiyle de Homelander’ın kazanacağına inanıyor.

Üçüncü sezonun çekimleri Eylül ayında bitti. Fakat sezonun yayınlanacağı tarih henüz belli değil. Yine de sezonu beklerken izleyebileceğimiz bir sürü içeriğimiz olacak. 7 Aralık’ta yeni Seven on 7 bölümü gelecek. Ayrıca Vought+ sayesinde en sevdiğimiz dizi, belgesel ve filmler de her an elimizin altında olacak. Yoksa siz daha Vought plus’a üye olmadınız mı?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.