Prime Video, The Boys evrenini genişletmeye devam ediyor. Serinin yaratıcısı ve baş yapımcısı Eric Kripke, The Boys: Mexico hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Kripke, dizinin orijinal The Boys serisinden tamamen farklı bir tona sahip olacağını ve izleyiciler için bambaşka bir deneyim sunacağını söyledi.
Yeni Spin-off Hakkında İlk Detaylar
Eric Kripke Collider’a verdiği röportajda, The Boys: Mexico için hazırlıkların sürdüğünü belirtti. Pilot bölümün geliştirme aşamasında olduğunu söyleyen Kripke, hikayenin The Boys evrenine bağlı kalırken farklı bir bakış açısı getirdiğini vurguladı. Kripke, senaryonun beklentileri karşıladığını, dünyanın ise tüm yan yapımlarda olduğu gibi aynı kaliteyi yansıttığını dile getirdi.

Dizinin yürütücü yapımcıları arasında Meksikalı oyuncular Diego Luna ve Gael García Bernal bulunuyor. İkilinin projeye sadece yapımcı olarak değil, aynı zamanda potansiyel oyuncu olarak da dahil olabileceği konuşuluyor. Ancak rol alacaklarsa dahi başrolde olmayacakları ifade ediliyor.
🔸Amazon, Meksika’da Geçen The Boys Yan Dizisi Geliştiriyor
The Boys Evreninde Yeni Bir Dönem
The Boys: Mexico’nun senaryosu Blue Beetle filmiyle tanınan Gareth Dunnet-Alcocer tarafından kaleme alınıyor. Dizinin çekimlerinin Meksika’da yapılması planlanıyor ancak henüz resmi bir konu özeti açıklanmış değil. Buna rağmen Kripke’nin açıklamaları, yeni yapımın The Boys evrenine farklı bir enerji katacağına işaret ediyor.
Eric Kripke, The Boys’un beşinci ve final sezonunun çekimlerini 2025 yazında tamamlamıştı. Dizinin final sezonu 2026 yılında Prime Video’da yayınlanacak. Bunun yanında The Boys evrenine bağlı diğer projeler de hız kesmeden devam ediyor. Gen V dizisinin ikinci sezonu 17 Eylül 2025’te seyirciyle buluşacak. Ayrıca Vought Rising isimli yeni bir öncül seri de geliştirme sürecinde. Prime Video, animasyon spin-off projesi The Boys Presents: Diabolical ile de evreni farklı türlerde genişletiyor.

Diego Luna ve Gael García Bernal’ın Katkısı
Diego Luna ve Gael García Bernal, uzun yıllardır dostluklarıyla biliniyor. İkili daha önce 2001 yılında Alfonso Cuarón’un yönettiği Y Tu Mamá También filminde birlikte rol almıştı. The Boys: Mexico için de bu iki ismin yapım sürecine dahil olması, projeye kültürel anlamda güçlü bir katkı sağlayacak gibi görünüyor.
Beklentiler Yükseliyor
The Boys: Mexico, hem Latin Amerika pazarını hedeflemesi hem de farklı bir anlatım tonuyla izleyici karşısına çıkacak olması nedeniyle büyük merak uyandırıyor. Kripke’nin açıklamaları, dizinin The Boys’un karanlık ve sert dünyasından ayrılarak daha eğlenceli, farklı bir deneyim sunacağını ortaya koyuyor.
Henüz resmi yayın tarihi açıklanmamış olsa da The Boys hayranları, evrenin yeni halkası için şimdiden heyecanlanmış durumda. The Boys: Mexico, Prime Video’nun genişleyen içerik stratejisinin en önemli parçalarından biri olmaya aday görünüyor.





