Dizi HaberleriVideo Galeri

The Boys 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı: Homelander Kontrolü Ele Alıyor

Prime Video, The Boys 4. sezon için heyecanla beklenen yeni fragmanı yayınladı. Yayıncı, serinin devam eden başarısını sürdürmek için kan, çılgınlık ve bolca komik anlar içeren bir tanıtım sundu. 13 Haziran’da başlayacak olan yeni sezon, serinin hayranlarına daha fazla aksiyon ve entrika vaat ediyor.

The Boys 4. sezon

Homelander: Artık İyi Adam Rolünde Değil

The Boys 4. sezon fragmanı, Anthony Starr’ın canlandırdığı Homelander karakterinin tam anlamıyla zincirlerinden kurtulduğunu ve The Seven’ı radikal bir şekilde yeniden markalaştırdığını gözler önüne seriyor. Artık Homelander için iyi adam maskesi tamamen düşmüş, onun ve ekibinin insanlık üzerinde tanrısal hakimiyet kurma arzuları açıkça vurgulanıyor. Fragmanda gösterilen bu yeni yüz, toplumda büyük bir bölünmeye neden oluyor; kimileri Homelander’ı faşist bir lider olarak görürken, kimileri ise onun sağlamak istediği düzen ve kontrolü destekliyor.

Butcher ve The Boys’dan Yeni Planlar

Kasap, yani Karl Urban’ın canlandırdığı karakter, Homelander ve The Seven’a karşı kullanabileceği potansiyel bir koz bulmak için çaresizce çabalıyor. Jeffrey Dean Morgan’ın oynadığı gizemli yeni bir karakterle işbirliği yaparak, süper kahramanları alt edebilecek bir virüs denemesi yapıyorlar. Erin Moriarty’nin hayat verdiği Starlight, bu planın ne kadar “çılgınca ve umutsuz” olduğunu belirtiyor; ancak, “umutsuz zamanlar umutsuz önlemler gerektirir” anlayışıyla hareket ediliyor.

YouTube player
Fragmanı Twitter üzerinden de izleyebilirsiniz

Sezon Daha da Tuhaf Mı Olacak? Evet!

The Boys serisi, 4. sezon ile sınırları zorlamaya devam ediyor. Yeni sezonda kurşun geçirmez tavuklar, buz pateni yapan Homelander, et yiyen koyunlar (veya porsuklar), yeni bir Black Noir ve daha birçok çılgın unsura tanıklık edeceğiz. Dizi, bu yeni unsurlarla izleyicilerin beklentilerini daha da artırıyor ve önceki sezonlarda kurulan çıta, daha da yükseğe taşınıyor.

🔸 The Boys Karakterleri Hangi Süper Kahramana Gönderme – FRPNET

Dönüşen Oyuncu Kadrosu ve Yeni Karakterler

The Boys’un zaten güçlü olan oyuncu kadrosuna bu sezonda yeni isimler katılıyor. Susan Heyward, Rahibe Sage rolüyle ve Valorie Curry de Firecracker karakteriyle seriye dahil oluyorlar. İlk üç bölüm 13 Haziran’da yayınlanacak olan sezon, sonrasında haftalık bölümlerle 18 Temmuz’a kadar devam edecek.

Yeni bölümler, serinin daha önceki sezonlarını aşan bir heyecan ve çılgınlık vaat ediyor, dolayısıyla takvimlerinizi şimdiden ayarlayın ve ‘The Boys’un bu yeni macerasına hazır olun.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.