Dizi Haberleri

Supergirl, Televizyon Ekranlarına Gelebilir

supergirl

DC Comics hem beyazperdede hem de televizyon ekranlarında hız kesmeden ilerliyor.

Önümüzdeki sezonda televizyon ekranlarına gelecek olan DC Comics projeleri olan Gotham, Constantine, Arrow ve The Flash‘ın ardından bir yeni proje de Supergirl mü olacak?

İlgili Makaleler

supergirl-karakterBleeding Cool sitesinin haberine göre DC Comics, Supergirl karakterini televizyon ekranlarına taşımaya hazırlanıyor.

Gotham, American Gods, Smallville ve Heroes dizileri için yapımcılık yapan Michael Green‘in bu projeyi üstleneceği konuşuluyor. DC Comics’in New 52 projesinde de Mike Johnson ile birlikte Supergirl karakteri üzerine çalışan Michael Green, aslında bu karaktere hiç de uzak değil.

Başka bir haber kaynağına göre ise Arrow ve The Flash dizilerinde çalışan Greg Berlanti‘nin, No Ordinary Family isimli dizide birlikte çalıştığı Ali Adler ile bu işin yapımcılığını üstleneceği söyleniyor.

Supergirl, daha önce 1984 yılında çekilen film ile beyazperdede görünmüştü. Sonrasında Smallville dizisinin 7. sezonunda da bir kez daha kendisini görmüştük.

Açıkçası DC Comics, güçlü ve güzel bir kadın süper kahramanı ekranlara taşıyarak farklı bir izleyici kitlesini de yakalayabilir. Resmi açıklama henüz yapılmadı ama eğer olursa güzel bir proje olacak gibi görünüyor.

Eğer Supergirl dizi olursa Supergirl karakterini kimin oynamasını istersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.