Haberler

Bir Dilim Hogwarts Alır Mısınız?

İngiliz yazar J.K. Rowling‘in fantastik serisi Harry Potter dünya çapında elde ettiği başarı ve yakaladığı satış rakamlarıyla çığır açtı ve hem edebiyat hem de sinema tarihine geçti. Kitap olarak yayınlandığı ilk günden 8 filmlik serüvenin sonuna dek milyonlarca hayrana ulaşan Harry Potter efsanesinin hatırası fanlarının hevesleriyle canlı tutuluyor.

Amerika’da Night Kitchen Bakery adlı bir pasta fırını, yaptıkları pastalarla Harry Potter sevenlerin kalbini kazanıyor. Büyülü karakterler ve hikayeleri, sanatın sihirle birleştiği bu Harry Potter pastalarında dile geliyor.

Büyücü şapkaları, iksirler, asalar, büyü kitapları, davet mektupları, büyülü satranç parçaları, minyatür Dobby vedaha birçok fantastik öğe Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’ndan fırlamış gibi… Detaylardaki zarifliği ile her biri tam bir şaheser olan pastaların adları da büyülü fırına yakışır nitelikte: ‘Dobby Cake’, ‘Golden Snitch Cake’, ‘Harry Potter Cake’, ‘Harry Potter Book Cake, ‘Sorting Hat Cake’, ‘Harry Potter baby shower cake’

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.