Edebiyat

Robinson Crusoe Kitabevi Direniyor!

robinson-crusoe-kitabevi-robkart

Beyoğlu’nun simgelerinden biri haline gelmiş, 19 yıldır hayatına devam eden bir kitapçı olan Robinson Crusoe kitabevi desteklerimizi bekliyor!

Beyoğlu’nda yer alan Robinson Crusoe kitabevi nakit sıkıntıları gidermek için “Robkart” uygulaması başlattı. 19 yıllık kitabevi, Beyoğlu’nda yaşanan maddi sıkıntıları gidermek için okurlarına “Önce öde sonra al” diyor.

robinson-crusoe-kitabeviRobinson Crusoe kitabevi, durumu web sayfasından şu açıklama ile duyurdu;

“Duvarlar Boyunca Kitap” sözüyle yola çıkılarak Eylül 1994’te gerçekleştirilen Robinson Crusoe 389 projesi, 19 yıl boyunca –gerçek ticari ortamda– yaşamasına rağmen emeğe dayalı bir vakıf gibi çalıştı. 

Belki de “Kültür varlığı nedir?” sorusunun –tıpkı Markiz gibi ya da Emek Sineması gibi– yitirildiğinde farkına varılacak karşılıklarından biri oldu. Artık sadece ortakların sahipliğiyle açıklanamaz bir kuruma dönüştü. 

Beyoğlu’nda son yıllarda yaratılan ve acımasızca sürdürülen inşaat ortamının olumsuzluklarına karşın kiralar ve diğer giderler artmaya devam etti. Gelinen noktada baş gösteren nakit sıkıntısını daha hızlı atlatabilmek amacıyla “önce öde sonra al” adıyla bir kitap kampanyası başlatıldı. 

Bunun için 500 ve 1000 liralık ya da bunların dışında tutarını –50 liradan az olmamak koşuluyla– kart sahibinin kendi belirleyebileceği RobKart’lar hazırlandı. RobKart kullanarak, sadece kitap değil bir kültür varlığının geleceğinin de korumanız altına gireceğini hatırlatmak isteriz.

Siz de bir RobKart alarak destek olabilirsiniz. Unutmayın, bu kart ile pek çok yabancı dilde fantastik kitap, bilimkurgu kitabı ve çizgi roman alma şansınız da var. Gecikmeden alın; hem destek olun hem de kitaplığınızı genişletin.

Detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

#direnrob389


Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.