Sinema Haberleri

Bill And Ted Serisinin Geri Dönüşü Kesinleşti!

Keanu Reeves katıldığı bir televizyon programında Bill and Ted serisinin 3. filminin çekileceğini doğruladı, hatta filmin senaryosu hakkında da açıklamalar yaptı!

Geçtiğimiz günlerde The Graham Norton Show programına katılan Keanu Reeves, yeni filmi John Wick: Chapter 2 hakkında konuşurken, konu bir anda eskilere döndü. Haliyle Keanu Reeves’in en sevilen filmlerinden biri olan Bill and Ted’e de gönderme yapıldı.

Graham Norton, serinin devam edip etmeyeceği yönünde bir soru yönelttiğinde ise Reeves bu söylentiyi içtenlikle doğruladı. Yazar ekibinin yeni bir senaryo üzerinde çalıştıklarından bahsetti. Ünlü oyuncu, üçüncü filmin senaryosundan da biraz bahsetti. Reeves, “Bill ve Ted’in dünyayı kurtarmak için bir şarkı yazmaları gerekiyor ama onlar bunu tabii ki yapmıyor. Sonra gelecekten biri geliyor ve bu şarkının dünyayı kurtarmak için değil, evreni kurtarmak için yazılması gerektiğini açıklıyor.” sözlerine yer verdi.

Umuyoruz Keanu Reeves bizimle dalga geçmemiştir. Onu yine Ted Logan rolünde görmek oldukça güzel olur. Aşağıdaki videoda programdaki röportaj kısmını görebilirsiniz:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.