Sinema Haberleri

Deadpool’un Yönetmeni Tim Miller Filmden Ayrıldı

deadpool-banner

Deadline’ın haberine göre 20th Century Fox’un yaptığı açıklamada Deadpool filminin yönetmeni Tim Miller serisinin ikinci filminde yer almayacak.

Yapılan açıklamaya göre Tim Miller’ın ayrılık sebebi, başrol oyuncusu Ryan Reynolds ile yaşanan fikir çatışmaları. Tim Miller, Deadpool’un ikinci filminin daha senaryoya bağlı ve sinema tarzına uygun bir film olmasını planlarken Ryan Reynolds ise komik ve daha müstehcen bir film olması konusunda ısrarcı davranmış.

deadpool-6b

Son çatışma ise Kyle Chandler‘ın Cable karakterini oynaması konuşmaları sırasında yaşanmış. Tim Miller, Chandler’ı Cable olarak görmek isterken Ryan Reynolds buna itiraz etmiş.

Bir başrol oyuncusunun nasıl bu kadar sözü geçiyor diye düşünmeyin. Deadpool neredeyse Ryan Reynolds’ın projesi olarak hayata geçti. Ryan Reynolds’ın ısrarları sonucunda Deadpool film oldu ve kendisi de aynı zamanda filmin yardımcı yapımcısı. Bu nedenle o ne derse oluyor tavrı var.

2017 yılında çekimleri başlaması planlanan Deadpool 2‘nin senaryosunu Paul Wernick ve Rhett Reese hazırlıyor. Bakalım filmin yönetmen koltuğuna kim oturacak?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.