Edebiyat

Otostopçunun Galaksi Rehberi’nin Yazarı Douglas Adams’ın Özel Yazıları Bu Koleksiyonda Toplandı

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy bilimkurgu serisinin yazarı Douglas Adams‘ın anısına özel bir koleksiyon Kickstarter‘a çıktı.

2001 yılında hayatını kaybeden Douglas Adams‘ın özel yazılarının yer aldığı 42: The Wildly Improbable Ideas of Douglas Adams koleksiyonunu Unbound yayınlayacak.

Toplamda 60 kutuya kadar ulaşabilen koleksiyonda; Douglas Adams‘ın St John‘daki kolej döneminden ölümüne kadar olan özel yazıları, notları, araştırmaları, mektupları, karalamaları, şakaları, yapılacaklar listeleri, konuşmaları, sabit sürücülerdeki bilgileri hatta şiirleri bulunuyor. 42: The Wildly Improbable Ideas of Douglas Adams‘ta yer alan 320 sayfalık kitapta Adams‘ın arkadaşları Neil Gaiman ve Stephen Fry gibi isimlerin mektuplarını da içeriyor.

Kickstarter‘daki kampanyada hedefini çoktan geçen 42: The Wildly Improbable Ideas of Douglas Adams‘ın dijital kitabı 21 dolara, baskılı kitabı ise 42 dolara alınabiliyor. Özel sürprizler ve koleksiyoner sürümlerini de içeren kampanyada set fiyatı 152 dolara kadar çıkıyor.

Douglas Adams‘ın özel koleksiyonu kampanyası 12 gün sonra sona erecek. Kitap, istediği bağışı toplamış durumda. Kickstarter‘daki koleksiyonu buradan inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.