Dizi Haberleri

Pedro Pascal, Kask Tartışmalarına Açıklama Getirdi

Pedro Pascal, ikinci sezon çekimlerinde yapımcılarla tartıştığı ve Mandalorian kaskını çıkarıp daha fazla yüzünün gösterilmesine yönelik söylentilere cevap verdi.

The Mandalorian’ın ikinci sezonu yayınlanmadan birkaç ay öncesinde Pedro Pascal hakkında bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. O söylentilere biz de yer vermiş ancak doğruluğu tartışılır bir konuydu.

Neydi peki o söylenti?

Pedro Pascal, yüzünün daha fazla ekranda gözükmesini istediği için Jon Favreau ve Dave Filoni ile tartışmış. Hatta ipler öylesine gerilmiş ki Favreau, Pascal’ı bir ara setten bile kovmuş. Ancak bunlar söylenti olarak kalmıştı.

Pedro Pascal, birkaç gün önce BBC kanalının The One Show programına katıldı. Burada, The Mandalorian hakkında da sorulara cevap veren Pascal, ortaya çıkan söylentiye yönelik de açıklamada bulundu.

Pascal, “Bu haber doğru değil. Hikayeyi ve karakteri anlatma açısından önemli bir detay. Ortak çalışma sürecinde verilmiş bir karar. Herkes bu konuda hemfikir olmuştu. Bu yüzden de benim dileğim, diziyi en iyi şekilde yansıtmaları açısından onlara yardımcı olmak.” sözlerine yer verdi.

Bir ara bu konu tartışmaların odak noktası olmuş ancak hiçbir şekilde resmi açıklama gelmemişti. Buna benzer bir olay geçmişte de yaşanmıştı. 1995 tarihli Judge Dredd filminde Sylvester Stallone, yapımcıların ve yönetmenin karşı çıkmasına rağmen karakterinin kaskını çıkarmak istemişti. Yüzünü gösterme isteği yüzünden çizgi romandan uyarlanan serinin hayranlarının tepkisini toplamıştı.

Öte yandan 2012 yılındaki yeniden uyarlamada yer alan Karl Urban, kaskın öneminin farkında olduğunu ve asla çıkarmayacağını söylemiş, filmde de karakterin yüzünü asla görmemiştik.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.