Dizi Haberleri

Obi-Wan Kenobi Dizisinin Senaryosuna Dair Yeni Bir Söylenti Var!

Disney+ platformunun merakla beklenen yeni Star Wars dizisi, serinin sevilen karakterlerinden Obi-Wan Kenobi üzerine odaklanacak. Fakat dizinin ne anlatacağını halen bilmiyoruz!

Çekimleri devam ettiği söylenen Obi-Wan Kenobi dizisi büyük bir gizlilikle hazırlanıyor. Normalde her filmden, diziden görüntüler sızar ya da bazı bilgiler ağızdan kaçırılır ama bu sefer başka. Disney ve Lucasfilm, yeni projelerinin büyüklüğünün farkında olacak ki, en ince detayına kadar tüm bilgileri gizliyorlar.

Obi-Wan Kenobi dizisinin, Revenge of the Sith filminden 10 yıl sonra geçeceği söylenmekte. Kenobi artık yaşlanmış, Tatooine ahalisine karışmış birisidir. Jedi öğretisinden uzakta yaşamaktadır. Bu kısımları zaten filmler içerisinde görmüştük. Hatta Star Wars: Clone Wars dizisinde, özellikle bu alana değinmişlerdi. Peki yeni dizi ne anlatacak?

Making Star Wars isimli web sitesi tarafından ortaya yeni bir söylenti atıldı. Söylentinin güvenilirliği tartışılır elbette ama yine de izleme keyfinizin kaçmaması adına haberin bu kısmından sonrasını okumak istemeyebilirsiniz. Uyarımızı yapalım.

Obi-Wan Kenobi Dizisinin Senaryosu

Obi-Wan Kenobi dizisinde uzun zamandır görmek istediğimiz bir ışın kılıcı düellosu görecekmişiz. Hayır, Darth Vader ve Obi-Wan Kenobi arasında geçecek bir düellodan bahsetmiyorum. O zaman A New Hope filmindeki karşılaşmanın hiçbir önemi kalmayacaktır.

Making Star Wars sitesine göre daha öncesinde Star Wars: Rebels dizisinde kullanılan Inquisitors fikri, bu dizide de yer alacak. Yani Darth Vader tarafından yetiştirilmiş ve Güç’ün karanlık tarafını kullanmayı bilen Jedi avcıları, Kenobi dizisinde de yer alacak. Kenobi, macerasının bir noktasında bir Inquisitor ile kozlarını paylaşacak.

Öte yandan bu karakter daha önce Rebels dizisinde gördüklerimizden biri mi olacak yoksa dizi için yeni bir karakter mi göreceğiz, orası belli değil. Hayden Christensen‘in kadroya katıldığı çok önceden açıklanmıştı. Eğer Christensen doğrudan Vader karakterini canlandıracaksa, belki de Kenobi’nin peşine düşen Inquisitor’ü o göndermiş olabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.