Sinema Haberleri

Jamie Lee Curtis, Borderlands Filminden Cate Blanchett’ın Lilith Karakterinin Fotoğrafını Paylaştı

Borderlands yıldızı Jamie Lee Curtis, Cate Blanchett‘ın canlandırdığı kötü şöhretli kanun kaçağı Lilith‘in kamera arkasına ait bir fotoğrafını paylaştı.

Jamie Lee Curtis, kendi canlandıracağı Dr. Patricia Tannis karakterinin fotoğrafı yerine sette yakaladığı Cate Blanchett’ın fotoğrafını paylaştı. Silüet halinde bile Lilith olduğu çok net anlaşılıyor.

https://twitter.com/jamieleecurtis/status/1399698175611576320

Jamie Lee Curtis paylaşımına şunları yazdı;

BORDERLANDS’e hoş geldiniz ve efsanevi kahramanımız, psikopat, sığınak avcısı cadı Lilith’i kötü bir tavırla çektiğim gizli bir sahne arkası çekimi.

Bu silüet fotoğrafta bile Lilith’in beyaz perdedeki görüntüsünün oyundaki görüntüsüne ne kadar benzeyeceğini görmüş olduk doğrusu.

Eli Roth ve Craig Mazin‘in senaryosunu yazdığı ve Eli Roth tarafından yönetilen Borderlands‘in konusu şöyle;

Gizemli bir geçmişi olan kötü şöhretli kanun kaçağı Lilith (Cate Blanchett), evrenin en güçlü iş insanı Atlas‘ın (Edgar Ramirez) kayıp kızını bulmak için gönülsüz de olsa gezegeni Pandora‘ya döner. Lilith, beklenmedik bir ekiple ittifak kurar. Eski paralı asker Roland (Kevin Hart), vahşi bir yıkımcı olan Tiny Tina (Ariana Greenblatt), Tina’nın koruyucusu Krieg (Florian Munteanu), akıl sağlığına çok az hakim olabilen bilim insanı Tannis (Jamie Lee Curtis) ve bilge robot Claptrap (Jack Black). Bu kahramanlar, hayal bile edilemeyecek bir gücün anahtarını elinde tutabilecek kayıp kızı bulmak ve korumak için uzaylı canavarlar ve tehlikeli haydutlarla savaşmalıdır. Evrenin kaderi onların ellerinde olabilir – ancak daha fazlası için savaşacaklar: birbirleri.”

Oyuncu kadrosunda Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Ariana Greenblatt, Edgar Ramirez ve Florian Munteanu’nun bulunduğu Borderlands filminin 2022 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.