Dizi Haberleri

Netflix’in One Piece Dizisi Orijinal Anime Karakterlerine Sadık Kalacak

Netflix‘in One Piece Dizi Sorumlusu Matt Owens, canlı aksiyon uyarlamasındaki karakterlerin kaynağa sadık kalacağı konusunda hayranlara garanti verdi.

Manga ve anime uyarlamalarındaki başarısızlığı (Bkz. Dragonball Evolution, Death Note, vs.) hepimizin malumu olan Netflix‘in One Piece efsanesini canlı aksiyon dizi olarak geliştireceği duyurulduğunda hayranların yüreği ağzına gelmişti.

One Piece‘in Netflix uyarlamasının Dizi Sorumlusu Matt Owens, yapımda orijinal karakterlere sadık kalacağına dair hayranlara söz verdi. Nux Taku‘nun Youtube yayınına katılan Owens, uyarlamadaki karakterlere değinerek, “İlişkilerini herhangi bir şekilde nitelemek istiyorsanız Hasır Şapkalar’ın hepsi kardeştir. Bu bir aile. Hasır Şapkalar arasında romantizm yok.” dedi.

One Piece yaratıcısı Eiichiro Oda, daha önce Hasır Şapka Korsanları‘nı (The Straw Hat Pirates) bir aileninkine benzettiğini belirtmiş, hatta grubun anne, baba, kardeş vs. olarak belirlenen isimlerini söylemişti. Bununla birlikte Sanji karakteri, kadınlara, özellikle de ekibin iki kadın üyesi olan Nami ve Robin‘e karşı çok çapkın olmasıyla tanınıyor. Owens, Netflix One Piece versiyonunda Sanji‘nin kadınlara olan hayranlığını sürdüreceğini ancak bariz sebeplerden dolayı daha önce manga ve animede olduğu gibi onlara karşı abartılı veya şehvet düşkünü olmayacağını açıkladı.

YouTube player

Owens, Hasır Şapkaları sadece bir aile olarak tutmakta haklı. One Piece‘te romantizm ima edilmiş ve gösterilmiş olsa da, genellikle minimumda tutuldu veya komedi unsuru olarak kullanıldı. Hasır Şapkalardan herhangi birinin birine veya bir şeye aşık olup olmadığı sorulduğunda Oda, macerayı her şeyden çok sevdiklerini söylüyor. One Piece, her şeyden önce, dünyadaki en büyük hazinenin peşine düşmek için bir aile oluşturan bir grup hakkında ve dizinin bir hayranı olarak Owens, bunu gayet iyi anlamış gibi görünüyor.

Netflix‘in One Piece uyarlamasını yayınlamasına daha çok zaman var, ancak Matt Owens‘ın vaatleri, yapımı en çok beklenen projelerden biri haline getirdi. Küçük detaylar veya değişiklikler hakkında hala bazı eleştiriler olsa da, şimdiye kadar sunulan bilgi ve haberlerin çoğu, yeni dizinin hem sıkı hayranlarını hem de dizinin yeni gelenlerini memnun edeceğine dair umut veriyor.

Netflix, oyuncu kadrosundan başlayarak One Piece ile geçmişteki felaket uyarlamalardan kurtulmayı başarabilecek mi dersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.