Sinema Haberleri

Yeni Dungeons and Dragons Filmi “Yüzüklerin Efendisi Evrenindeki Guardians of the Galaxy” Gibi Olacak

dungeons-and-dragons-banner

Kabul edelim ki, kişisel tercihlerimiz bir yana, Dungeons and Dragons‘ın rol yapma oyunları arasında yeri her zaman apayrı olmuştur. Anlattığı hikayelerle, oyuncularını götürdüğü bambaşka diyarlarla, hepimiz saatlerimizi bir masanın başında maceradan maceraya koşarak geçirmişizdir.

Bildiğiniz gibi yeni bir Dungeons and Dragons filmi yolda, yani bu sefer hikayenin bizzat bir parçası olmak yerine izleyici koltuğuna oturacağız.

Hepimiz büyük bir merak içinde yeni film cephesinden gelecek haberleri beklerken yapımcı Roy Lee, Collider’a proje hakkında konuştu. Lee, yeni film için ilham aldıkları kaynaklardan şu sözlerle bahsetti: “Yeni Dungeons and Dragons filmi Tolkienvari bir evrende geçen Guardians of the Galaxy tadında bir film olacak. Çünkü, tüm Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi filmlerinden aşina olduğumuz ciddiyetin içine katılacak bir doz eğlencenin, bunun daha önce izleyicilerin görmediği bir şey olduğunu düşünüyorum.”

Guardians-of-the-Galaxy-team

David Leslie Johnson (Orphan), film için ilk senaryo taslağını bitirmiş bile ve Lee’nin söylediğine göre Warner Bros. hikayeye yeşil ışık yakmış: “Bana kalırsa işler gerçekten hızlı ilerleyecek ve bu sene içerisinde Warner Bros.’un bu projeyi onaylamama ihtimalini görmüyorum. Warner Bros. artık DC, LEGO ve Harry Potter evrenlerini elinde tutuyor ve Dungeons and Dragons’a da devam filmleri getirilebilecek, Unutulmuş Diyarlar gibi alt başlıklara bölünebilecek bir marka gözüyle bakıyor.”

dungeons-and-dragons

Bunların yanında Lee, ekibinin kaynaklara son derece sadık kaldığını ve ekipteki herkesin sıkı birer D&D oyuncusu olduğunu da sözlerine ekliyor.

Dungeons and Dragons bir grup maceracının bir araya gelerek bir hikaye inşa etmesi üzerine kurulu bir oyun diyebiliriz, dolayısıyla şimdi aklımıza gelen soru da maceracılarımız olarak kimleri izleyeceğimiz

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.