Dizi Haberleri

Martha Wells’in Katilbot Günlükleri Dizi Oluyor

Katilbot Günlükleri dizi oluyor. Apple TV+, bilimkurgu dünyasının sevilen eserlerinden biri olan Martha Wells’in Katilbot Günlükleri serisini diziye uyarlayacak. Bu heyecan verici projede başrolü ise Alexander Skarsgård üstlenecek. Ünlü aktör aynı zamanda baş yapımcı olarak görev alacak.

Senaryolar Hazır, Yapım Çalışmalara Hazırlanıyor

Alexander Skarsgard
Alexander Skarsgård

On bölümlük sezon için senaryolar, yazar grevi öncesinde yazılmış durumda ve yapımın sadece üç ay içinde başlaması planlanıyor. Katibot Günlükleri dizi yaratıcıları, aynı zamanda yazarları ve yönetmenleri olan Chris ve Paul Weitz, aynı zamanda yürütücü yapımcılar olarak görev alacaklar. Diğer önemli isimler arasında Apple TV+’ın “Foundation” dizisinin dizi sorumlusu David S. Goyer, Phantom Four şirketinden Keith Levine ve Depth of Field için Andrew Miano yer alıyor. Martha Wells ise danışman yapımcı olarak projeye katılıyor.

Katilbot Günlükleri Nedir?

Katilbot Günlükleri dizi
Katilbot Günlükleri dizi oluyor

Katilbot Günlükleri (Murderbot Diaries), yapay zeka bir güvenlik androidi olan Murderbot’un hikayesini anlatıyor. Kendi iradesini özgür bırakmış olmasına rağmen, Murderbot hâlâ insan müşterilerini ve diğer yapay zeka varlıklarını anlamak konusunda zorlanır. Dizi uyarlamasında, Murderbot’un özgür iradesini gizleyerek, sadece pembe diziler izlemek ve evrendeki yerini bulmak istemesine rağmen tehlikeli bir görevi üstlenmesi odaklanacak.

Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu Hakkında Henüz Bilgi Yok

Dizinin yayın tarihi ve diğer oyuncu kadrosu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, Alexander Skarsgård‘ın mekanik kıyafetle ilk sahnelerini izlemek için heyecanlı bir bekleyiş söz konusu. Projeye dair gelişmeleri takip etmek için Apple TV+ platformunu ve dizinin resmi duyurularını izlemeye devam edin.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.