Dizi Haberleri

Luffy Korsanlar Kralı Olsa Bile One Piece Bitmeyecek

Serinin yaratıcısı Eiichiro Oda‘ya göre One Piece bize göre belli bir noktada tamamlanmış olsa da hemen bitmeyecek.

1997 yılından bu yana Shounen Jump manga dergisinde yayınlanan One Piece, şu aralar 1000. sayının arifesinde. Bu haberi hazırlarken 990. sayısı yayınlanan One Piece, daha uzun bir süre bizimle birlikte olacak gibi duruyor.

Anime serisini takip ediyorsanız Wano‘daki olaylara dahil olmuşsunuz demektir. Merak etmeyin hemen sürpriz kaçıran vermeyeceğim ama Manga’daki hikaye halen Wano’da devam etmekte. Olaylar bir karıştı ki sormayın.

Konuya dönecek olursak, bildiğiniz üzere Eiichiro Oda, ciltlerin sonunda bir soru-cevap köşesi yapıyor. SBS adıyla bilinen bu köşenin 97. cildinde hayranlardan birinden şöyle bir soru geldi:

Odacchi! One Piece gerçekten 5 yıl sonra bitecek mi? Eğer gerçekse hayranlarınız için bunun resmi açıklamasını yapmalısınız. Serinin hayranı olan birçok arkadaşım bu duyurudan sonra göz yaşlarına boğuldu. ‘Bunu bize nasıl yaparsın!’ diye bağırmak istiyorum fakat seni de sıkboğaz etmek istemiyorum.

Soruyu yönelten arkadaşın yola çıktığı haberi de aslında birkaç yıl önce yapmıştık. Bir Reddit kullanıcısı ve One Piece forumlarının sıkı bir hayranı, 2018 yılında paylaştığı bir görselde, serinin 5 yıl içerisinde biteceğini düşündüğünü söylemişti.

Hikayesini yazdıkça yazan ve bir türlü finalle bizleri buluşturamayan Oda ise soruya şöyle bir cevap verdi, “Son diyerek kastettiğin Luffy’nin macerasının en keyifli kısmı. Burada sadece ‘One Piece nedir?’ gizemi ortadan kalkacak. Wano’nun suyu şu aralar sınıyor. Luffy, One Piece’i elde etse bile dünyayı çalkalayan birçok olay var ve daha birçoğunu, One Piece tarihinin en büyük savaşını, henüz okumadığınız. Demişsem demişimdir, okuyucular kendilerini hazırlasınlar. Oldukça uzun bir hikaye olacak ve bitiş çizgisine bir adım yaklaşmış olacağız.

Teoriler bolca birikirken ve bazıları yavaştan doğru çıkmaya başlamışken, Oda’nın bu gizemli açıklaması içerisinde birçok cevabı barındırıyor ama henüz fark edemiyor olabiliriz. Yıllardır kenarda, köşede sakladığı gizemleri bilen okurlar, bu sözlerin altında da bir şeyler olduğunu hissedecektir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.