AYBABTUDizi Haberleri

Lazarus, Cowboy Bebop’ın Yaratıcısının Yeni Animesi Olacak

Cowboy Bebop ve Samurai Champloo gibi kült anime serilerini yaratan Shinichiro Watanabe yeni bir anime serisi hazırlıyor. Lazarus adını alacak seriye John Wick’in yönetmeni de katkı verecek.

Yeni anime 2052 yılında geçiyor. Nobel ödülü almış bir nörobilim uzmanının geliştirdiği ilacı konu alıyor. Hapuna adlı bu ilaç var olan tüm hastalıkları yok edebiliyor. Hem de sonsuza dek. Fakat ilacın önemli bir yan etkisini açıklamak için üç yıl bekliyor: Kullanan herkes için ölümcül olduğu. 5 kişilik özel bir tim bu doktoru araştırmak, bulmak ve insanlara verdiği zehrin antidotunu elde etmek için görevlendiriliyor.

Watanabe bu proje üzerinde bir süredir çalıştıklarını söyledi. Ayrıca çalıştıkça bunun kariyerinde edindiği birikimi gösterebileceği bir proje gibi hissettirdiğini de açıkladı. Sözlerini “Umarım beğenirsiniz” diyerek bitirdi.

Adult Swim’in anime ve aksiyon sorumlusu Jason DeMarco da heyecanlıydı. Watanabe ile çalışmayı gerçekleşen bir rüya olarak ifade etti. Watanabe’nin tüm çalışmaları gibi bunun da fikirlerle, ilginç karakterlerle ve kocaman bir kalple dolu olduğunu söyledi. Hayranlarla bu dünyayı paylaşmak için sabırsızlanıyorlarmış.

Lazarus projesinin detayları önümüzdeki günlerde San Diego Comic Con sayesinde gün yüzüne çıkabilir. Ancak yapımın Adult Swim‘in onayıyla çoktan başladığını biliyoruz. Sola Entertainment’ın yapımcılığını üstlendiği serinin animasyonlarını Studio MAPPA hazırlayacak. Üstelik aksiyon sahnelerinde John Wick yönetmeni Chad Stahelski de katkı sağlayacak.

Ses ekibinde ise Kamasthi Washington, Floating Points ve Bonobo var. Bu müzisyenler seri için jazz ve elektronik tarzda müzikler hazırlıyorlar.

[Güncelleme]: Fragman da yayınlandı:

YouTube player

Kaynak: Variety, Polygon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.