Oyun Haberleri

Kendi Büyücülük Hikayelerinizi Yaşamaya Hazır Olun – Hogwarts Legacy

Sony tarafından gerçekleştirilen PlayStation 5 online etkinliğinde tanıtılan oyunlardan Hogwarts Legacy‘nin detayları belli oldu.

Açık dünya, tek oyunculu, aksiyon rol yapma video oyunu (RPG) Hogwarts Legacy, 1800’lerin büyücülük dünyasında geçecek. Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu‘nda daha önce hiç olmadığı gibi bir öğrenci olacak oyuncular, çünkü yazılmamışları yaşayacak ve büyücülük dünyasının gizli bir gerçeğini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkacaklar.

YouTube player

Oyuncular 1800’lerde Yeni Bir Hogwarts Macerasını Deneyimleyecek

Sürükleyici bir sihirle dolu olan Hogwarts Legacy‘de oyuncular, seçtikleri cadı veya büyücü olma maceralarının merkezine yerleşecek. Güçlü büyülerde ustalaştıkça, dövüş becerilerini geliştirdikçe ve ölümcül düşmanlarla yüzleşmelerine yardımcı olacak yoldaşları seçtikçe karakterlerinin yeteneklerini geliştirecek olan oyuncular ayrıca zor seçimler sunacak ve neyi temsil ettiklerini belirleyecek görevler ve senaryolarla karşılaşacaklar.

Warner Bros. Games Başkanı David Haddad, oyunla ilgili olarak, “Hogwarts Legacy, oyunculara Büyücülük Dünyasındaki diğer hiçbir şeye benzemeyen RPG oynanışıyla ilgili kendi deneyimleri üzerinde kontrol sağlıyor ve bu, Portkey Games etiketinde hayranların ilgisini çekmeye devam edecek.” diyor ve ekliyor: “Avalanche, bu zengin ve derin dünyaya, aksiyon ve sihirle dolu, hem hayranların hem de oyuncuların ilgisini çekmek için ayrıntılı, gizemli bir hikayeye hayat verdi.”

Avalanche Studio Genel Müdürü John Blackburn ise, “Böylesine muhteşem bir franchise üzerinde çalışmak büyük bir onur ve ekip, hem Harry Potter hem de RPG hayranlarının keyif alacağı otantik bir Büyücülük Dünyası deneyimi sunmaya kendini adadı. Hogwarts Legacy çok özel çünkü oyuncuların kendilerini karmaşık karakterlerle ve tabii ki sihirle dolu yeni bir anlatıma kaptırmalarına izin veriyor.” diye konuştu.

Avalanche tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından Portkey Games etiketi altında yayınlanacak Hogwarts Legacy, 2021‘de PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One konsolları ile PC için piyasaya sürülecek.

Açık dünya yolculuğu ile oyuncuları Hogwarts‘ın ötesine, Yasak Orman ve Hogsmeade Köyü gibi yeni ve tanıdık büyücülük dünyasına götürecek Hogwarts Legacy hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.