Haberler

FRPNET Ailesi Büyüyor!

frpnet-logoSevgili FRPNET dostları, sizlerle bizi çok mutlu eden bir haberi paylaşmanın gururu içerisindeyiz.

8 yıldır her geçen gün gelişen bir siteyiz ve siz takipçilerimiz sayesinde gelişmeye ve yenilikleri sunmaya devam ediyoruz. Tüm bunlar olurken kadro olarak da ailemiz büyümeye devam ediyor.

FRPNET’in yeni bir fantastik yaşam portalı haline dönüşmesinin ardından çok sevdiğimiz dostlarımız da ailemize katıldılar.

Türkiye’de düzenlemiş olduğu cosplay etkinlikleri ile başarısını kanıtlamış olan ve aynı zamanda iyi bir FRP oyun yöneticisi olan Ertunç Ertav, FRPNET ekibinin bünyesinde başarılarına yenilerini ekleyerek devam edecek. Özellikle anime-manga cosplayi dendiğinde akla gelen isimlerden biri olan Destan Sarıoğlu da yazacağı yazılar ve etkinliklerdeki çabası ile sitemize renk katacak isimlerden.

Bunun dışında FRP camiasının yetenekli ve yaratıcı isimlerinden, az bulunan LARP (Live Action Role Playing) yöneticilerinden ve fantastik çizimleri ile önplana çıkan bir kişi olan Melih Yılmaz da artık ailemizin bir ferdi olarak sitemizde hem yazıları ile hem çizimleri ile hem de LARP oyunları ile farklılık yaratacak. Ayrıca illüstrasyonları, manga türünde çizimleri ve anime-manga bilgisiyle de Burcu Aycan ailemizin fantastik çehresine farklı bir bakış açısı katacak.

Bu mutluluğu sizlerle paylaşırken huzurlarınızda ailemize hoşgeldiniz demek istiyoruz. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Çok güzel şeyler olacak…

Biz Kimiz merak ediyorsanız buradan buyrun!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.