Dizi Haberleri

Jordan Peele İmzalı Lovecraft Country’nin Yayın Tarihi Belli Oldu

Çektiği korku-gerilim filmleriyle adından sıkça söz ettiren Jordan Peele’nin yeni projesi Lovecraft Country’nin yayın tarihi HBO tarafından duyuruldu.

H. P. Lovecraft’ın yarattığı Cthulhu mitosuna sırtını dayayacak olan ve korku-gerilim türünde yeni bakış açısı sunacağı düşünülen Lovecraft Country’nin ilk görüntüleri birkaç ay öncesinde yayınlanmıştı. Yaşanan pandemi sebebiyle dizinin ertelenmesi söz konusuydu ancak HBO tarafından yapılan resmi açıklamaya göre dizi çok yakın bir zamanda yayınlanacak.

16 Ağustos tarihinde 10 bölüm olarak yayınlanması planlanan Lovecraft Country dizisinin arkasında Jordan Peele’nin yanı sıra Misha Green ve J. J. Abrams da olacak. 50li yılların ABD’sinde Atticus, Letitia ve Uncle George isimli üç karakterin, yolculuklarını şahit olacağız.

Bir arayış hikayesi olan Lovecraft Country, HBO ile eş zamanlı olarak HBO Max üzerinden de yayınlanacak. Jurnee Smollett, Jonathan Majors, Aunjanue Ellis, Abbey Lee, Jada Harris, Wunmi Mosaku ve Michael Kenneth Williams gibi önemli oyunculara sahip olan dizinin yılın en iyi çalışmalarından biri olması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.