Dizi Haberleri

John Constantine, Legends of Tomorrow Ekibine Katılıyor

Matt Ryan‘ın canlandırdığı John Constantine karakteri, CW‘da yayınlanan DC’s Legends of Tomorrow dizisinin kadrosuna dahil oluyor.

DC Evreni‘nin anti kahramanlarından olan Constantine’in, üçüncü sezonu devam eden dizinin önümüzdeki sezon yayınlanacak bölümlerinde Waverider mürettebatına katılacağı belirtildi. Bu haber, Constantine dizisinin devamını ümitsizce bekleyen hayranlarını teselli ederken, Legends of Tomorrow dizisinin önümüzdeki yıl da devam edeceğini doğruladı.

Karanlık büyülerinden çok kıvrak zekası ile şeytani güçlere karşı savaşmayı tercih eden John Constantine’in solo dizisi bir sezon yayınlandıktan sonra 2015 yılında NBC tarafından sonlandırılmıştı. Ancak bu sıradışı karakter aynı yıl dördüncü sezonu yayınlanan Arrow dizisinin bir bölümünde izleyicilerin karşısına çıktı. Constantine’in üç yıl aradan sonra ekranlara dönüşü DC’s Legends of Tomorrow dizisinin iki bölümünde boy göstermesiyle mümkün oldu.

Entertainment Weekly‘nin aktardığı bilgiye göre, John Constantine’in Legends of Tomorrow’daki ‘konuk oyuncu’ dönemi sona erdi çünkü artık dizinin daimi kadrosunda yer alacak. Sevilen dizinin üçüncü sezon finalinde bir kez daha göreceğimiz Constantine, dördüncü sezonda ekibe katılacak. Dizinin üçüncü sezon finali ise 9 Nisan’da yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.