Dizi Haberleri

J.J. Abrams, Game of Thrones’a Dahil Olmak İstiyor

J. J. Abrams bu iş için biraz geç kaldı çünkü serinin final sezonu çekilip tamamlandı. Ünlü yönetmen, çekilecek olan yeni Game of Thrones serisinde yönetmen olarak görev almak istediğini dile getirdi.

George R. R. Martin’in romanından uyarlanıp peşinden milyonları sürükleyen Game of Thrones, önümüzdeki yıl ekranlara veda edecek. Çok büyük bir finalle hikayesi tamamlanacak olan dizinin, işi henüz bitmiş değil.

HBO, serinin bin yıl öncesini anlatan bir dizi üzerinde çalışıyor. Jane Goldman tarafından yazılacak serinin yapımcılığını da evrenin yaratıcı babası Martin üstlenecek. Henüz dizinin neyi ya da hangi olayları konu edindiğini bilmiyoruz. Fakat HBO tarafından yapılan ilk resmi açıklamalarda, dizinin “Kahramanlar’ın Altın Çağı’ndan en karanlık zamanlarına” başlığıyla sunulacağı belirtiliyor.

► George R.R. Martin, Game Of Thrones Öncül Dizisinin Adını Açıkladı

Dizi üzerindeki çalışmalar devam ederken, MTV International’a konuşan J. J. Abrams, yapılan işten büyülendiğini ve kendisinin de bir katkısının olmasını istediğini belirtti. Abrams, “Onur duyarım… Ne yaptıklarının farkındayım. Her bölüm bir film çekiyorlar. Kendimi bu olaydan ayrı tutmamam gerektiğini hissediyorum.” sözlerine yer verdi.

HBO, Abrams’a bu konuda güvenebilir mi orası muamma. İsmini televizyon dizilerindeki yenilikçi yapısıyla duyuran Abrams aynı başarıyı beyaz perdede sergileyememişti. Gerek Star Trek gerek Star Wars ile beyaz perdeye yansıttığı bilimkurgu çizgisini izleyicilere pek beğendirememişti. Hali hazırda kendine has bir kitlesi olan bu iki ağır topun altından kalkmak her baba yiğidin harcı değil elbette. Şimdi bir de karşımızda fantastik edebiyatın en çok sevilen uyarlamalarından biri olunca J. J. Abrams’ın bu alanda nasıl bir yorumlama getireceği tartışma konusu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.