Dizi Haberleri

Invincible: Seslendirme Kadrosuna Jeffrey Dean Morgan da mı Katıldı?

Jeffrey Dean Morgan, “Robert Kirkman’ın sayesinde biraz okuma yapıyorum” diyerek Invincible çizgi romanı okuduğu bir fotoğraf paylaştı. Walking Dead aktörü Kirkman’ın Invincible’ına da mı katıldı?

Size zaten Invincible’ın muhteşem bir seslendirme kadrosu olduğunu söylemiştim. Mark Hamill‘den Clancy Brown‘a göz kamaştıran bir kadro. Seslendirme kadrosuna ve seslendirdikleri karakterlere buradan göz atabilirsiniz.

Invincible’ın kadrosu böyleyken Jeffrey Dean Morgan’ın da diziye dahil olması bizi şaşırtmaz. Ancak zamanlama bizi şaşırttı. Çünkü dizinin ikinci sezonu için seslendirme kayıtları çoktan bitti. Hatta üçüncü sezonun kayıtlarına geçtiler. Bu yüzden Morgan’ın bu haberi “Kirkman sayesinde biraz okuma yapıyorum” yerine “yaptım” diyerek vermesini beklerdik. Zira fotoğrafta birinci cilt yokken ikinci ve üçüncü olmasından biz ikinci ve üçüncü sezonda rol alacağı çıkarımını yapıyoruz.

Öte yandan bu ciltler aktöre hediye gelmiş de olabilir. Çünkü Morgan ile Invincible’ın yazarı Kirkman, Walking Dead dizisinde de beraber çalışmıştı. Sohbet ederlerken konu Invincible’a gelmişse böyle bir hediyenin gelmesi de gayet olası. Morgan da kendisine gelen hediyeyi paylaşırken yanlış mesaj vermiş olabilir. Ama o zaman yine “Birinci cilt neden yok?” sorusuna takılıyoruz. Dolayısıyla bu fotoğrafın bir mesaj içerdiğini düşünüyoruz.

Morgan’ın seride seslendirme yapması bizi mutlu eder. Çünkü Watchmen‘in ekran uyarlamasında Comedian’ı canlandırmış Morgan’ı süper kahraman eleştirilerinde görmeyi seviyoruz. Zaten The Boys dizisinin kadrosuna da kısa süre önce dahil olmuştu. Walking Dead ve Supernatural’da da hayranları mutlu etti. Dolayısıyla animasyonda onun sesini duyacak olmak bizi heyecanlandırırdı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.