Sinema Haberleri

Hellraiser’ın Kabuslarımıza Dadanan “Pinhead”i, 30 Yıl Sonra Yeniden Karşımıza Çıkacak

Clive Barker‘ın 80’li yılların sonunda vizyona giren korku filmi Hellraiser, yeniden çekiliyor. Gary Barber‘ın kurucusu olduğu Spyglass Entertainment tarafından yeniden çekileceği açıklanan Hellraiser‘ın senaryosu Dark Knight‘ın yazarı David S. Goyer‘a emanet edildi.

David S. Goyer‘ın Chris Stone ve Keith Levine ile yapımcılığını da üstlendiği Hellraiser filmi 1987 yapımı orijinaline sadık kalınarak yeniden çevrilecek. Filmi üstlenen Spyglass Media Group‘un kurucusu Gary Barber, yeni korku projesiyle ilgili olarak, “Clive Barker‘la 30 yıldan fazla süredir tanışıyoruz. Zekice kurguladığı Hellraiser, nesiller boyu “Pinhead“in görüntüsüyle sinemaseverlerin aklına kazındı. David, Clive‘ın vizyonunu devam ettirebilecek mükemmel bir hikayeci” dedi.

Gary Barber ve David S. Goyer

Gizemli bir kutuyla farklı bir boyutun kapısını açtıktan sonra şeytani Cenobitelar tarafından parçalara ayrılan Frank Cotton‘ın yaşadıklarını aktaran Hellraiser‘ın senaryosunu kaleme alacak olan David S. Goyer ise, “Books of Blood ve The Hellbound Heart‘ı okuduğum günden beri Clive‘ın hayranıyım. Pinhead ve Cenobiteları yeniden tasarlama şansını elde etmek bir kabusun gerçeğe dönüşmesi gibi. Gary de Clive‘ın gerçek bir hayranı ve biz karanlık bir film yapmaya kararlıyız” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Daha önce 9 farklı filmi çekilen ve birçok çizgi romana konu olan Hellraiser‘ın yeni filminin oyuncuları ve gösterim tarihi ise henüz açıklanmadı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.