AYBABTUDizi Haberleri

House of the Dragon Dizisinin Başrolü İçin 3 İsim Açıklandı

HBO, yaklaşan Game of Thrones yan serisi House of the Dragon dizisinde yer alacak üç yeni oyuncuyu duyurdu. Olivia Cooke, Matt Smith ve Emma D’Arcy de House of the Dragon dizisinde rol alacak.

Daha önce Kral Viserys Targaryen‘ı Paddy Considine‘in canlandıracağı açıklanmıştı. Diziye yeni katılan Olivia Cooke, Alicent Hightower‘ı; Emma D’Arcy, Prenses Rhaenyra Targaryen‘ı; Matt Smith ise Prens Daemon Targaryen‘ı canlandıracak.

Karakterler Kimler?

Alicent Hightower

Alicent Hightower, ölüm döşeğindeki krala kitap okurken

Kral Eli ve Yedi Krallık’taki en güzel kadın. Otto Hightower’ın kızıdır. Kızıl Kale’de krala ve onun en yakın çevresine yakın bir yerde büyüdü; hem saraya yakışır bir zarafete hem de keskin bir siyasi zekaya sahip.

Prenses Rhaenyra Targaryen

Kralın ilk çocuğu. Saf Valyrian kanından ve bir ejderha binicisi. Birçoğu Rhaenyra’nın her şeye sahip olarak doğduğunu söyler; ama o bir erkek olarak doğmadı.

Prens Daemon Targaryen

Kral Viserys’in küçük kardeşi ve tahtın varisidir. Eşsiz bir savaşçı ve bir ejderha binicisi olan Daemon, ejderhanın gerçek kanına sahiptir. Ama denir ki ne zaman bir Targaryen doğsa, tanrılar yazı tura atarlar.

Dizi, George R.R. Martin’in Ateş ve Kan romanından esinlenerek hazırlanan dizi, Game of Thrones dizisinde izlediğimiz olaylardan 300 yıl öncesinde geçiyor ve Targaryen Ailesi’nin hikayesini anlatıyor.

Dizide hâlâ başka önemli rol var. Lord Corlys Velaryon için hâlâ arayış sürüyor ve şu anda bu rol için Danny Sapani‘yi (Penny Dreadful) seçmeye bakıyorlar.

Pilot bölümün senaryosu Ryan Condal (Colony) tarafından yazılıyor ve Game of Thrones yönetmeni Miguel Sapochnik pilot ve ek bölümleri yönetecek. İlk sezonda toplam on bölüm olacak ve diğer yönetmenler arasında Clare Kilner, Geeta V. Patel ve Greg Yaitanes yer alıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.