Dizi Haberleri

His Dark Materials Dizisinden İlk Görüntüler Geldi

Phillip Pullman‘ın “His Dark Materials” üçlemesini televizyona uyarlayan BBC ve HBO, serinin hayranlarının sabırsızlıkla beklediği ilk tanıtım videosunu yayınladı.

His Dark Materials‘ın 30 saniyelik teaserı; ilk kitabın ana karakteri Lyra (Dafne Keen), kütüphanedeki bir odada gardrobun içinden bakarken başlıyor. Son keşfinden yeni dönen Lyra’nın amcası Lord Asrial (James McAvoy), gizemli toz hakkında konuşuyor ve olaylar hızlanıyor. Tanıtım videosunda Keen ve McAvoy’un dışında Lin-Manuel Miranda (Lee Scoresby), Ruth Wilson (Kilise Ajanı Mrs. Coulter) ve Clarke Peters (Dr. Carne) gibi isimler de yer alıyor.

YouTube player

Phillip Pullman‘ın yazdığı üçlemenin ilk kitabı The Golden Compass (Altın Pusula) 2007 yılında beyazperdeye aktarılmış, birçok değişiklik nedeniyle hayranları hayal kırıklığına uğratmıştı. 2015 yılında ilk kez duyurulan ve artık “yakında” ibaresiyle ilk tanıtımını izleyebildiğimiz His Dark Materials 8 bölümden oluşuyor ancak dizinin henüz ilk sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun sipariş edildiğini ekleyelim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.