Dizi Haberleri

Heroes Yıldızı Masi Oka, Zamanda Yolculuk Dizisinde Yer Alacak

2006-10 yılları arasında yayınlanan Heroes dizisinin yıldızlarından Masi Oka, CBS’de yayınlanması planlanan Repeat isimli dizide oynayacak.

Hiro Nakamura isimli karakterle Heroes dizisinin en sevilen karakterlerinden birini canlandıran Masi Oka, yine bir bilimkurgu yapımında yer alacak. Heroes dizisini izleyenler hatırlayacaktır. Hiro, zamanı ve uzayı manipüle edebilen bir karakterdi. Masi Oka, benzer bir rol ile karşımıza çıkacak.

Yeni seri CBS kanalında yayınlanacak. Kurumi Inui isimli yazarın aynı isimli romanı ve 2018 tarihli dizinin yeni bir uyarlaması olarak karşımıza çıkacak. Repeat daha öncesinde Japonya’da Yomiuri Television kanalında yayınlanmıştı. Yeni yapımın yazarlığını ve yapımcılığını David Zabel üstlenecek.

Dizi bir grup insanın üzerine odaklanacak. Gizemli bir biçimde 10 ay öncesine gönderilecek olan bu kişiler, hayatlarındaki hataları düzeltmeye ve daha doğru yolları seçmeye başlayacak. Repeaters adıyla anılacak bu kişiler zamanla, kaderlerini değiştirmenin iyi bir şey olmadığını ve sonuçlarına katlanmaları gerektiklerini öğrenecekler.

Şu an için dizinin gidişatına ilişkin başka bilgi yok. Çekim tarihi ya da ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Pandemi sürecinin yavaşlaması ve normalleşmeye başlayacağımız önümüzdeki aylarda, dizinin çekimlerine de başlanacağı söyleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.