Sinema Haberleri

Mad Max Furiosa’nın Kadrosuna Yahya Abdul-Mateen II Yerine Tom Burke geldi

George Miller‘ın yeni Mad Max filmi Furiosa, Yahya Abdul-Mateen II‘yi kaybetti. Fury Road‘un öncül filminde Abdul-Mateen yerine Tom Burke oynayacak.

Daha önce Mad Max Furiosa filminde rol alacağı duyurulan Yahya Abdul-Mateen II, son dönemde çok sayıda projede yer aldı. Watchmen dizisinde Doctor Manhattan‘i canlandıran, Candyman filminde ise başrolü üstlenen Abdul-Mateen, The Matrix Resurrections‘ta Morpheus, Aquaman and the Lost Kingdom‘da Black Manta olarak izleyici karşısına geçecek. Bütün bu çalışmaların arasında Mad Max Fury Road‘un öncül filmi Furiosa‘ya vakit ayıramayacağını belirten ünlü oyuncu filmden ayrıldı.

Deadline’ın haberine göre; Mateen‘in yerine aranan oyuncu kısa sürede bulundu. George Miller‘ın yeni Mad Max filmi için Tom Burke ile anlaşıldı. Burke, Mank filminde Orson Welles‘i canlandırmış, C.B: Strike dizisinin 14 bölümünde Cormoran Strike karakterine hayat vermişti.

İlgili Makaleler

Burke’ün dahil olduğu filmin kadrosunda Furiosa‘nın gençliğini canlandıracak olan Anya Taylor-Joyun yanı sıra Chris Hemsworth ve Kameron Hood bulunuyor. En son güncellemede Miller’ın filminin gösterim tarihi 2024‘e ertelendi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.