Dizi Haberleri

Harley Quinn ve Joker, Fantastik Dünya Yolcusu: Suicide Squad – Isekai

Warner Bros Pictures, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Anime Expo‘da, Suicide Squad‘ının bir anime dizisine uyarlanacağını duyurmuştu. Eri Osada imzalı Suicide Squad – Isekai‘den ilk görüntüler geldi.

Warner Bros. Japan ve WIT Studios tarafından geliştirilen anime serisi Suicide Squad – Isekai‘de, DC‘nin Suicide Squad ekibinin üyeleri fantastik bir dünyaya gidiyor.

Warner Bros. Japan Anime’nin Twitter hesabında Suicide Squad – Isekai‘nin ilk görüntüleri yayınlandı. Kısa tanıtım videosunda; Gotham sokaklarını kasıp kavuran Harley Quinn ve Joker‘in devasa ejderhalar ve dev domuz mutantlarla dolu bir fantezi dünyasına geçişinden kesitler görüyoruz.

Serinin yönetmeni Jujutsu Kaisen‘den Eri Osada oldu. Re:Zero – Starting Life in Another World‘ü de yazan ve isekai türüne hiç de yabancı olmayan Tappei Nagatsuki ve Eiji Umehara ikilisi de senaryoyu kaleme alacak.

Öte yandan yönetmen Eri Osada, Anime Expo‘da yaptığı açıklamada, karakterlerin büyü kullanması için DC’den açık izin aldıklarını belirterek, Joker’in kendi versiyonlarının farklı olacağının altını çizmişti: “Herkesin en sevdiği Joker versiyonu vardır. Nihayetinde herhangi bir versiyonunu kopyalamamaya ve tamamen benzersiz bir şey yapmaya karar verdik.”

Attack on Titan ve Spy x Family gibi serilerin yaratıcısı WIT Studios ile Eri Osada‘nın, Suicide Squad‘ı Isekai‘ye nasıl götüreceği ve neler yaşatacağını izlemek heyecanlı olacak. Siz ne dersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.