Sinema Haberleri

The Goonies 2 Gerçekleşmeyecek

Yıllardır söylentileri devam eden The Goonies 2 projesinin tamamen suya düştüğü ortaya çıktı. Orijinal filmin yıldızı Corey Feldman, yakın zamanlı verdiği bir röportajda artık tüm ekibi toplamanın imkansıza yakın olduğunu dile getirdi.

Takvimler 1985 yılını gösterdiğinde, Steven Spielberg, Chris Columbus ve Richard Donner gibi döneminin (Ve tabii içinde bulunduğumuz zamanın) en büyük isimleriyle hazırlanan The Goonies isimli bir film vizyona giriş yapmıştı. Bir grup çocuğun, evlerinin çatı katında buldukları define haritasıyla çıktıkları macerayı konu alan film, kültler arasına girmeyi başarmıştı.

Aradan yıllar geçti ve tabii filmin bir devamı gelmedi. Yıllarca The Goonies 2 gelecek diye çeşit çeşit haberler çıksa da ekibi bir türlü bir arada göremedik. Sadece Josh Rad‘in sunduğu Reunited Apart YouTube kanalında geçen yıl tüm ekip toplanabilmişti. Eh, orijinal kadronun oyuncuları da artık çocuk değil. Koca koca adamlar, kadınlar oldular. Projenin pek de hayata geçeceğini düşünmüyorduk.

Ancak projenin gerçeğe dönüşeceğine sıkı sıkıya inanan biri vardı. O da filmde Mouth karakterini canlandıran Corey Feldman. Dread Central‘a röportaj veren Feldman, kadronun farklı projelere yelken açtığını ve devam filminin artık pek mümkün olmadığını dile getirdi. Kendisi Goonies 2 projesinin hayata geçebilmesi için canla başla çalıştığını ancak son olarak orijinal filmin yönetmeni Richard Donner‘ın, Lethal Weapon 5 filmi için anlaşma imzalamasıyla tüm projenin suya düştüğünü belirtti.

Neler dönüyor bilmiyorum. Fakat bildiğim kadarıyla sevgili dostum Richard Donner, Leathal Weapon 5 filmi için bir anlaşma imzalamış. Bu kadar! Donner olmadan The Gooines 2 olamaz! Çünkü Donner, Leathal Weapon oyuncularıyla ateş etmecilik oynayacak.

Aslında yukarıda da belirttiğim üzere projenin hayata geçmesine ben de pek inanmıyordum. Orijinal kadrodaki birçok isim Hollywood’un en çok aranan isimleri haline geldi. Sean Astin, Lord of The Rings Üçlemesiyle ününe ün kattı. Keza Josh Brolin, Marvel Evreni’nde Thanos olarak yer aldı ki, kendisi muazzam bir drama oyuncusudur. Projenin hayata tam anlamıyla geçmesi için sanırım Feldman’ın değil de Spielberg ya da Colombus‘un araya girmesi gerekli.

İlginç de bir bilgiyle bu haberi bitireyim. Hollywood magazin gündemini de takip ediyorsanız, Corey Feldman pek de sevilen bir isim olmadığını bilirsiniz. Yıllarca magazin gündeminde, cinsel taciz suçlamaları, ağır alkol ve uyuşturucu kullanımı ve katıldığı programlarda nefret söylemlerinde bulunması yüzünden dikkate alınan bir isim değil. Aslında Feldman’ın bu açıklamaları da Goonies 2 projesinin son çivilerini de çakmış oluyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.