Oyun Haberleri

BioShock’un Yeni Oyunu, Açık Dünya Konseptinde Olacak

BioShock oyun serisinin yenisi hakkında pek bir bilgimiz olmasa da, açılan bir iş ilanı karşımıza bir ayrıntı çıkardı.

Yeni BioShock oyununu geliştiren Cloud Chamber Studios, 17 iş ilanı verdi. İlanlardaki aranılan özellikler oyunun açık dünya konseptinde olduğunu ortaya koydu.

Oyun stüdyosunun pek çok açık pozisyonu arasında, açık bir dünya ortamında etkili, karakter odaklı hikayeler yaratabilecek bir Kıdemli Yazar çağrısı dikkat çekiyor. Söz konusu iş ilanları arasında Kıdemli Dünya Tasarımcısı da bulunuyor: “Bir sonraki BioShock‘u oluşturmaya yardımcı olmak için küresel ekibimize katılacak meraklı ve üst düzey bir dünya tasarımcısı arıyoruz. Oyuncuların seveceği bir dünyada küçük anlar yaratmaktan hoşlanan, dünyanın anlatısını geliştirecek ve oyun dünyasını canlı hissettiren, oyuncuları daha çok kalmaya ve keşfetmeye teşvik edecek birini arıyoruz. Yeni fikirlerden ve deneyimlerden heyecan duyan, öğrendiklerini paylaşmaya hevesli ve dolayısıyla takım arkadaşlarına da ilham verebilecek birini bulmayı umuyoruz.” denildi.

Bu ilanla açık dünya oyunu FPS oyunu olacağını öğrendiğimiz yeni BioShock oyununda daha canlı şehirler göreceğiz. Serinin çarpıcı hikayesini bu kez herkesle paylaşabileceğimiz BioShock‘un çıkış tarihi bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.