Dizi Haberleri

Gen V Bu Yılın Sonbaharında Yayınlanacak

The Boys‘un yan dizisi GEN V çekimlerini eylülde bitirdi. Aslında diziyi yazın bekliyorduk. Fakat hata bizde, bu bir X-Men parodisi! Tabii ki okullar açılınca yayınlanacakmış. Sonbaharda bir yerlerde…

The Boys’un sosyal medya hesapları son zamanlarda yine eğlenceli paylaşımlarıyla dikkat çekmeye başlamıştı. Hatırlarsanız 2 yıl önce Disney+ günü’nde Vought+‘ı duyurarak dalga geçmişlerdi. Şimdi de Elon Musk’ın Twitter’da mavi tikleri kaldırmasıyla dalga geçerek mesai yaptılar. Ardından Tucker Carlson’ın Fox’tan ayrılışına Cameron Coleman üzerinden bir paylaşım yaparak tepki verdiler. (Merak etmeyin, Coleman hiçbir yere gitmiyor!)

Vought International paylaşımlara başladığına göre GEN V yakında çıkar sanıyorduk. Meğer dizi sonbaharda bir yerlerde yayınlanacakmış. The Boys da dördüncü sezonunun çekimlerini Nisan’ın ikinci haftasında tamamladı. Yani hesaplamalarımız doğruysa onu da 2024’ün ilkbaharında ya da yazında izleyeceğiz.

Geçtiğimiz hafta Gen V’nin odaklanacağı Godolkin University’den paylaşımlar yapmıştı ekip. Ancak bir çıkış tarihi konusunda net konuşmamışlardı. “Bu sonbaharda kendini God U’da hayal et” şeklindeki paylaşımları çoğu takipçi rol yapmaya ve şakalaşmaya devam olarak algıladı. Ardından dizinin baş yapımcısı Eric Kripke konuya açıklık getirdi. Dizinin sonbaharda geleceğini netleştirdi. Kesin tarih ve fragman gibi detaylar üzerinde de çalıştıklarını haber verdi.

Godolkin University, kısaca God U diye geçiyor. Bu da vurguya göre “Tanrı sensin” ya da “Tanrım, sen nesin!” gibi anlamlara çıkabiliyor. Gen V’yi hazırlayan ekip bu dizinin The Boys’un seviyesindeki şiddeti ergenlik draması ve hormonlarıyla harmanlayacağını söylemişti. Yani diziye güvenleri tam. Dolayısıyla nasıl olacağını hayli merak ediyoruz. Zaten dizide The Boys’dan karakterler göreceğimiz de kesin gibi bir şey.

Gen V’ye dair daha fazla şey öğrenmek için şu haberimize göz atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.