Sinema Haberleri

Disney’den Yeni Fantastik Macera Animasyonu; Raya and The Last Dragon

Disney, yeni bir fantastik macera animasyon filmi geliştirdiğini duyurdu. Adının “Raya and The Last Dragon” olacağı açıklanan animasyon filminin ilk görseli ile konusu ve kadrosu da açıklandı.

Disney‘in yeni animasyon filmi “Raya and the Last Dragon”, Güneydoğu Asya’da geçecek. Güçleri ve bilgelikleri nedeniyle efsanevi ejderhalara tapılan eski bir medeniyetin hüküm sürdüğü Kumandra diyarında 5 farklı kabile yaşamaktadır. Ejderhalar bu diyarı terk ettiğinde Kumandra karanlık bir güç tarafından işgal edilir. Yalnız savaşçı Raya, Kumandra‘yı kurtarma gücüne sahip olduğuna inandığı son ejderhayı bulup dünyayı kurtarma görevini üstlenir.

Animasyon yapımda Raya rolünde Cassie Steele‘i göreceğiz, Awkwafina ise Sisu adındaki ejderhayı canlandıracak. Awkwafina karakterini, “Bugüne kadar gördüğünüz ejderhalar gibi değil, o bir su ejderhası” sözleriyle tanımlıyor. Cassie Steele iki karakter ve filmle ilgili olarak, “Raya, Sisu ile ilk karşılaştığında, insan formundadır ve ejderhaya dönüşmek için gerekli gücü geri kazanmak için Raya‘nın yardımına ihtiyacı var. Aslında, Sisu Raya‘nın beklediği kahraman ejderha değildir, neyseki yardım alırlar. Raya ve Sisu farklı klanlardan oluşan bir gruba katılır ve bir aile oluştururlar” dedi.

Frozen‘dan Paul Briggs ve Zootopia‘dan Dean Wellins tarafından yönetilen “Raya ve Son Ejderha“‘nın yapımcılığını Moana‘dan Osnat Shurer üstlendi, senaryo ise Crazy Rich Asians‘ın yazarı Adele Lim‘e emanet edildi. Disney‘in unutulmaz yapımları arasına girmeye aday animasyon film, 26 Kasım 2020‘de gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.