Dizi Haberleri

Game of Thrones Sanat Yönetmeninden “Kahve Bardağı” Açıklaması

Televizyon tarihinin en büyük bütçeli ve beklentili dizisi Game of Thrones‘un yayınlanan son bölümünde “unutulan” kahve bardağı için yapımın sanat yönetmeninden açıklama geldi.

Her bir sahnesi büyük titizlikle çekilen dizideki hata sosyal medya platformlarında izleyicilerin diline dolanırken, Starbucks, sahnenin yayınlanmasının ardından Twitter hesabından paylaştığı, “Ejderha içeceği sipariş etmemesine şaşırdık” mesajı ile konuya dahil oldu.

Game of Thrones Sanat Yönetmeni Hauke Richter, Tormund Giantsbane ile Jon Snow‘un kadeh tokuşturduğu anda masada oturan Daenerys Targaryen‘in önünde bulunan “karton kahve bardağı”nın Starbucks‘tan değil, çekimlerin yapıldığı Kuzey İrlanda‘daki Banbridge kasabasından yerel bir kahve dükkanına ait olduğunu söyledi. Sette bazı şeylerin unutulabildiğine dikkat çeken Richter, “Genellikle böyle bir hata olmaması için çok gayret ederiz. O çekim çok zorlu ve yorucuydu. Çok yorucu üç çekimin ardından tükenen ekip tarafından göz ardı edilen bir hataydı. Bugüne kadar hiç olmadığı için de büyük ilgi çekti” dedi.

Final sezonunun 4. bölümüne “set hatası”nın damga vurduğu Game of Thrones’un 5. bölümü 12 Mayıs’ta HBO’da yayınlanacak.

YouTube player

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu