Çizgi Roman Haberleri

Batman’89 ve Superman’78 Filmleri, Çizgi Roman Oluyor

1989 yapımı Batman ve 1978 çıkışlı Superman maceraları sinemadan DC Comics çizgi romanlarına uyarlanacak.

Marvel Sinematik Evreni ve DC Genişletilmiş Evreni‘nden önce sinema dünyasının süper kahramanları Superman ve Batman‘di. Bunda Richard Donners‘ın 1978 yapımı Superman: The Movie ile Tim Burton‘ın 1989 çıkışlı Batman filminin başarısı büyük rol oynadı. Ve şimdi Christopher Reeve‘in Superman‘i ve Michael Keaton‘ın Batman‘inin yer aldığı o dünyaları yeniden ziyaret etme zamanı geldi. DC Comics, Superman’78 ve Batman’89 adıyla iki yeni dijital çizgi roman serisi çıkaracağını duyurdu.

Klasik Filmler Çizgi Roman Oluyor

Tim Burton‘ın Batman klasiğindeki maceraları devam ettirecek olan Batman’89 çizgi roman serisi; Batman ve Batman Returns filmlerinin senaristi Sam Hamm ve sanatçı Joe Quinones‘u bir araya getiriyor. Seride Hamm ve Quinones, Selina Kyle/Catwoman‘ı maceraya dahil etmeyi ve yeni bir Robin yaratmayı düşünüyorlar.

Richard Donner ve Christopher Reeves‘in Superman: The Movie‘de yarattığı dünyada geçecek Superman’78 serisinde; Hawkman‘den Robert Venditti ve Batman’66‘dan Wilfredo Torres birlikte çalışacak. Lois Lane‘in, Clark Kent‘in Superman olduğunu henüz bilmediği zamana döneceğimiz çizgi roman dizisi, Donner’ın zamansız süper kahraman hikaye anlatım tarzından esinlenecek.

https://twitter.com/mightyfineline/status/1361784834323005441

Superman’78 ve Batman’89 serileri 27 Temmuz’da başlayacak ve her hafta olmak üzere 6’şar dijital bölüm yayınlanacak. Ayrıca iki serinin bölümleri de Ağustos ve Ekim ayları arasında çizgi roman olarak basılacak. Ciltli koleksiyonlar ise Ekim ve Kasım aylarında gelecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.