Sinema Haberleri

Yeni Spider-Man Filmlerinin Yönetmenleri

Spider-man banner

Sizlerle daha önce yeni Örümcek-Adam filmleri Venom ve Sinister Six ile ilgili haberlerimizi sunmuştuk. Marvel Stüdyoları Sinister Six için yönetmen olarak Drew Goddard ismini düşündüklerini söylemişti. Eh, artık kesinleşti.

Yeni filmin yönetmeni Drew Goddard! Venom filminin yönetmeni ve senaristi ise önceki filmden tanıdığımız Alex Kurtzman olarak belirlendi!

Drew Goddard
Drew Goddard

Venom filmi, The Amazing Spider-Man 3: Venom adı altında çıkacak. Filmin yönetmeni Alex Kurtzman ayrıca Ed Solomon, Jeff Pinkner ve Bob Orci ile birlikte senaristliği de üstlenmiş bulunuyor.

Drew Goddard ise genç yaşına rağmen oldukça ünlenmiş bir yönetmen ve senaryo yazarı aslında. Kendisi Buffy: Vampir Avcısı, Angel, Alias ve en önemlisi Lost dizilerinin birden fazla bölümünün senaristliğini yapmış ve asıl patlamasını 2012 yılında The Cabin in the Woods filmiyle yapmıştı.  Joss Whedon ile birlikte yönettiği ve yazdığı bu film pek çok ödül kazanmıştır. Joss Whedon ise, Avengers, Agents of Shield, Angel, Buffy gibi yapımların başında yer almaktadır (yetenekleri tartışılamaz bile!)

Drew aynı zamanda 2015 yılında internet televizyon sitesi Netflix’te yayınlanacak olan Marvel’ın Daredevil dizisinin de başında bulunmaktadır.

Alex Kurtzman
Alex Kurtzman

Sinister Six’ten daha önceden bahsetmiştik ancak tekrar özet geçelim. Çizgi filmlerde Korkunç Altılı olarak tanıdığımız bu 6 süper kötü, aslında Spider-Man’in ayrı ayrı yendiği düşmanlarından başkası değildir. Orijinalinde Doctor Octopus, Electro, Kraven the Hunter, Mysterio, Sandman ve the Vulture’dan oluşan bu ekip zamanla bazılarının müsait olmayışı sebebiyle yer yer üye değişikliğinde bulunmuştur. Filmde ise muhtemel altılı ekip şu şekilde olacak;

Doctor Octopus
Green Goblin
Vulture
Electro
Rhino
Lizard

İlk filmde zaten Lizard karakteri vardı. 25 Nisan’da çıkacak olan The Amazing Spider-Man 2 filminde de Rhino, Green Goblin ve Electro karakterlerinin olacağını zaten biliyoruz. Yani Sinister Six ekibi şimdiden şekillenmeye başladı.

Ayrıca ekleyelim, The Amazing Spider-Man 2 filmini ise ilk filmde olduğu gibi Marc Webb yönetirken, senarist olarak yine Alex Kurtzman, Bob Orci ve Jeff Pinkner bulunuyor.

sinister-six-spider-man

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.