Haberler

Oyun Tutkunları Monster’ın Cosplay Etkinliğinde Buluşuyor

Monster Notebook’un Kadıköy’deki mağazası 17 Haziran Cumartesi günü sürpriz hediyelerin de olduğu eğlenceli bir cosplay etkinliğine ev sahipliği yapacak. Fantastik dünyanın kahramanları Monster Notebook mağazasında olacak.

Türkiye’deki oyunseverlerin en beğendiği markalardan biri olmayı başaran Türkiye’nin oyun bilgisayarı üreticisi Monster Notebook, Kadıköy mağazasında düzenleyeceği cosplay etkinliği ile oyunseverlere eğlenceli bir hafta sonu yaşatmayı hedefliyor.

Daha önce yapılmış yarışmalarda ödül kazanmış, Türkiye’nin en yetenekli cosplayerlarının birbirinden ilginç kıyafetlerle renk katacakları etkinliğin başlangıç saati 12:00. En sevdikleri süper kahramanlar veya oyun karakterleri ile fotoğraf çektirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunan etkinlik herkese açık olacak.

Ayrıca etkinlik boyunca cosplayerlar ile çektikleri fotoğrafları #monsternotebook etiketiyle Instagram’da paylaşan katılımcılar, Monster’dan sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayacaklar. Hediye kazanmak için paylaşımın yapıldığı Instagram hesabının herkese açık olması gerekiyor.

Monster Notebook Kurumsal İletişim Müdürü Kayra Keri Küpçü, bu eğlenceli etkinlik hakkında şunları söyledi, “Monster olarak her fırsatta kullanıcılarımız olsun olmasın tüm oyun tutkunlarıyla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Oyuncularla sohbet etme, onları dinleme, onlara doğrudan dokunma şansı verdiği için bu tarz etkinlikleri çok seviyoruz. Tüm oyuncuların, sanal dünyadan tanıdığımız karakteri kanlı canlı karşımızda görme fırsatı sunacak bu etkinliği çok seveceğine inanıyoruz. O yüzden oyunlarla ilgili olan herkesi bu cumartesi günü Kadıköy mağazamıza bekliyoruz.”

17 Haziran Cumartesi günü Monster Notebook’un Kadıköy Nüzhetefendi Sokak No: 34 adresindeki mağazasında gerçekleştirilecek etkinlik tamamen ücretsiz ve herkesin katılımına açık olacak. Etkinlik sayfası için sizi hemen buraya alalım.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.