Dizi Haberleri

Efsane X-Men Animasyon Serisine Yeni Bölümler Gelebilir

90lar’da yayınlanan ve X-Men uyarlamaları arasında halen en başarılısı olarak gösterilen X-Men: The Animated Series için yeni bölümler çekilebileceği söyleniyor.

1992–97 yılları arasında toplamda 76 bölümle karşımıza çıkan X-Men animasyon serisinin yeri birçok Marvel hayranı için ayrıdır. Ülkemizde de yayınlanan ve çizgi roman takipçilerinin asla unutamayacağı bölümler içeren serinin yeniden diriltilebileceği konuşuluyor.

Disney+ platformu, henüz ülkemizde yayın hayatına başlamadı ancak başta ABD olmak üzere birçok dünya ülkesinde kullanıcı sayısını artırıyor. Bundaki en büyük sebeplerden biri de içerdiği eski, orijinal çizgi filmler. Elbette Marvel markası altındakiler daha da ilgi görüyor.

Bu ilgi yapımcıların dikkatini çekmiş olacak ki Disney, serinin yaratıcısı ve yönetmeni Larry Houston ile görüşme sağlamış. Bu görüşmede Disney+ üzerinde yayınlanacak yeni X-Men bölümleri konuşulmuş.

Larry Houston

Larry Houston, “Konu hakkında konuştuk fakat sadece bu kadar. Aramızda bir görüşme gerçekleşti ama bu onların kararı. Biz sadece gelecekte istemeleri halinde hazır olduğumuzun haberini vermiş olduk.” sözlerine yer verdi.

Orijinal ekip başka yerlerde çalışmasına karşın, Houston’ın bu ekibi tekrar bir araya getirebileceği düşünülüyor. Ancak Houston’ın uzun soluklu bir çalışmaya sıcak bakmadığı da belirtiliyor. Bir bölümlük ya da beş bölüm sürecek mini bir sezon çekebileceklerini söylüyor.

Beş bölüm için bile olsa o efsanevi açılış müziğiyle yeni bir X-Men bölümü izlemeyi benim gibi birçok kişinin isteyeceğini tahmin edebiliyorum.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.