Dizi Haberleri

The Mandalorian Dizisinin 2. Sezonu Şimdiden Yazılıyor

Star Wars serisinin ilk “live action” dizisi olacak The Mandalorian, şimdiden hem yapımcı hem de seyircide büyük beklenti yaratmış durumda. Dizinin yazarı ve yapımcısı Jon Favreau, daha ilk sezon yayınlanmadan 2. sezonun senaryosunu yazmaya başladığını belirtmiş.

Çok sayıda Star Wars hayranı tarafından Star Wars: The Rise of Skywalker filminden daha büyük heyecanla beklenen The Mandalorian dizisi, büyük beklentiler yaratmaya devam ediyor.

Disney+ platformunda yayınlanacak olan dizinin yazarı ve yapımcısı Jon Favreau, katıldığı Jimmy Kimmel Live’da dizi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Daha Lucasfilm ve Disney+ 2. sezon onayını vermemiş olsa bile, The Mandalorian‘dan oldukça umutla olan Jon Favreau 2. sezonun senaryosuna başladığını söylemiş.

Return of the Jedi filminden sonrasında geçecek olan diziyle ilgili Jon Favreau şunları da söylemiş:

Galaksinin uzak köşeleri cehenneme dönmüştür. Alçaklık ve kötülük düzeni ortadan kaldırmak istemektedir. Ve sonunda kaos her şeyi ele geçirir.

Game of Thrones ve Narcos dizilerinden tanıdığımız Pedro Pascal‘ın başrolünde olacağı dizide, Jango ve Boba Fett gibi yalnız bir Mandalorian savaşçısının uzayın kanunsuz köşelerindeki maceralarını izleyeceğiz. Hafiften western tarzında olacağı düşünülen dizide Gina Carano, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog, Giancarlo Esposito ve Nick Nolte gibi isimler de olacak.

Özellikle Iron Man filmlerinin yönetmenliği ile tanınan Jon Favreau’ya yapımcılık ve yönetmenlikte çok sayıda ünlü isim de yardımcı olacak. Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Deborah Chow (Jessica Jones) ve Taika Waititi ( Thor: Ragnarok) bu isimlerden sadece bazıları.

The Mandalorian dizisi 12 Kasım tarihinde Disney+ platformunda yayınlanacak. Dizi hakkında çok sayıda görselin ise 23 Ağustos tarihindeki D23 etkinliğinde gösterileceği düşünülüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.