Dizi Haberleri

BitTorrent’ten Bilimkurgu Dizisi – Children of the Machine

children-of-the-machine

Dünyaca ünlü torrent sitesi BitTorrent, kullanıcılarının ilgi alanlarını dikkate alarak bir bilimkurgu dizisi çekmeye karar verdi.

BitTorrent’ten bölümler halinde indirilecek olan Children of the Machine (Makinenin Çocukları) dizisinin yönetmeni Marco Weber özellikle teknoloji delisi erkek seyircileri hedeflediklerini söyledi. Weber, “BitTorret kullanıcılarının profiline uygun bir konu seçmeliydik, bu yüzden bilimkurguya karar verdik, romantik komedi çekmek bize pek yakışmazdı” dedi.

children-of-the-machine-afisRapid Eye Stüdyoları ile iş birliğine giden BitTorrent’in bilimkurgu dizisi; büyük bir teknoloji devrimi sonrası gençlerin dünyaya ayak uydurmaya çalışmalarını konu alıyor. Dizinin ilk bölümü 2015 yılı sonbaharında BitTorrent Bundle ile indirilebilecek. İzleyiciler diziyi beğenirlerse geri kalan bölümlerini BitTorrent ödeme sayfalarından satın alarak izlemeye devam edebilecekler.

BitTorrent dizi için gereken maddi desteği, diziye ilgi duyan insanların ortak bir ağ üzerinden bölümleri satın almasıyla karşılamayı planlamış. Üye sayısı 250 bini bulduktan sonra dizinin birinci sezonunun tamamlanacağı hesaplanıyor. Dizinin yönetmeni Marco Weber, Breaking Bad, Mad Men ve True Detective gibii dizilerin cesur çıkışlarını ilham aldığını ve Children of the Machine’in aynı cesarete sahip olduğunu savunuyor. Dizi 2015 yılının sonbaharında başlayacak.

BitTorrent üzerinde hareket bitmiyor. Geçtiğimiz aylarda Radiohead’in solisti Thom York’un solo albümü “Tomorrow’s Modern Boxes” ilk haftada milyonun üzerinde indirilmişti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.