Sinema Haberleri

Paramount, Avatar: The Last Airbender ve SpongeBob Filmlerinin Çıkış Tarihlerini Duyurdu

Paramount Pictures, animasyon filmleri Avatar: The Last Airbender ve SpongeBob SquarePants’in 2025 yılında izleyicilerle buluşacağını açıkladı.

Duyuruya göre; Nickelodeon Animation ve Paramount Animation tarafından geliştirilen isimsiz SpongeBob filmi 23 Mayıs 2025‘te gösterime girecek. Nickelodeon Animation, Paramount Animation ve Avatar Studios‘un ortaklaşa geliştirdiği ve henüz adı açıklanmayan Avatar The Last Airbender filmi ise 10 Ekim 2025 tarihinde sinema salonlarına gelecek.

Nickelodeon dizisi Avatar: The Last Airbender‘ın hayranları, 2021‘de Avatar Studios‘un kurulduğunun duyurulmasından bu yana sabırla sinema uyarlamasını bekliyorlar. Netflix‘in yakında çıkacak olan canlı aksiyon Avatar uyarlamasından uzaklaşan dizinin yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietzko, ana dizinin ve devamı olan The Legend of Korra‘nın dünyalarını genişletmek için bu animasyon stüdyosunu oluşturmuştu.

Haziran ayında Paramount ve Nickelodeon‘da bir değil üç bağımsız Avatar filminin yapım aşamasında olduğu ortaya çıkmıştı. Çıkış tarihi 2025 olarak açıklanan ilk yapımın adsız bir Aang Avatar filmi olması dışında pek bir ayrıntı yok. Yapımcılığını Bryan Konietzko, Michael DiMartino ve Eric Coleman‘ın üstleneceği filmin yönetmeni olarak yine Avatar: The Last Airbender‘dan Lauren Montgomery duyuruldu.

Orijinal Avatar dizisi 2005’ten 2008’e kadar Nickelodeon‘da yayınlanmış ve The Legend of Korra 2012’den 2014’e kadar hikayesini sürdürmüştü. Seri doğanın dört elementi hava, su, toprak ve ateşin hepsinde ustalaşabilen mistik Avatar‘ın maceralarını takip ediyor. Orijinal dizide, arkadaşları Katara, Sokka ve Toph ile kötü Ateş Ulusunu yenmek için elementlerde ustalaşmayı öğrenmesi gereken Avatar Aang rol alıyordu.

Öte yandan Netflix, serinin canlı aksiyon versiyonunu geliştiriyor. Serinin yaratıcıları Michael DiMartino ve Bryan Konietz‘in yer almadığı dizinin prodüksiyonu Haziran 2022‘de tamamlandı ancak çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.