Oyun Haberleri

World of Warcraft Classic’in Çıkış Tarihi Açıklandı

Azeroth’un eski günlerini yeniden yad etme ya da o günlere ilk kez tanık olma fırsatı için tarih belli oldu. World of Warcraft Classic™, yaz sezonunda WoW hayranları ve tüm oyunseverlerin beğenisine sunulacak.

Oyunun 27 Ağustos itibariyle çıkacak bu özgün reenkarnasyonu ile Blizzard Entertainment’ın dünyaca ünlü devasa çok oyunculu online rol yapma oyunun ilk dönemlerine; Onyxia’nın Duskwallow Marsh’taki ininden terör estirdiği, Stranglethorn Vale’e yalnız gitmeye sadece en cesur ya da en deneyimsizlerin cesaret edebildiği, Leeroy Jenkins’in Upper Blackrock Spire’daki gereksiz gözü pekliğiyle bir internet sansasyonuna dönüştüğü günlere gideceğiz.

Molten Core Raid’leri, Tarren Mill PvP Savaşları

Blizzard World of Warcraft Classic‘te, orijinal WoW®’un en gösterişli sürümlerinden biri olan ve 22 Ağustos 2006 tarihinde yayınlanan Drums of War güncellemesini (1.12.0) yeniden inşa ediyor. Tüm abonelere ücretsiz olan World of Warcraft Classic, oyunseverlere WoW’un ilk günlerine damgasını vuran Molten Core’a yapılan 40 kişilik raid’ler, Tarren Mill’de gün boyu süren PvP savaşları ve tüm sunucunun güçlerini birleştirerek Ahn’Qiraj geçitlerini açmak için verdiği mücadele gibi unutulmaz deneyimleri yeniden keşfetme fırsatı verecek.

Kasırga Bile Durduramadı

“2004 yılında World of Warcraft’ı geliştirmek ve yayınlamak bizler için oldukça zorlu bir deneyimdi,” diyen Blizzard Entertainment Başkanı J. Allen Brack, sözlerine şöyle devam etti, “Test sürecinin ilk aşamalarında devasa bir kasırga data merkezlerimizden birinin çatısını uçurdu. Ne mutlu ki milyonlarca insanın desteği sayesinde imkansız gibi görünen bu süreçleri atlatmayı başardık.”

“World of Warcraft Classic’in Temsil Ettiği Şeyler Paha Biçilemez”

Brack duygularını, “Oyuncularımızın birçoğu gibi Blizzard’daki herkes de Azeroth evrenini orada yaşayan ve onun için savaşan kahramanların gözlerinden deneyimlemenin verdiği heyecanla yoluna devam etti. Aynı anda hem büyüleyici hem de ölümcül bir diyar olan Azeroth, bilhassa WoW’un ilk günlerinde bu özelliklerini ziyadesiyle hissettiriyordu çünkü oyuncular bu gizemli dünyanın sırlarını daha yeni yeni keşfediyor, tekinsiz zindanları ve patikalarına ilk kez adım atıyorlardı. Bu süreç zarfında da oyunu aralıksız geliştirmeye devam ederken bu boyutta bir oyunu sunucularda barındırmanın getirdiği teknik sorunlarla baş etmeye çalışan ekiplere destek oluyorlardı. Oyunun ilk dönemlerinde bu yaşadıklarımızın Blizzard için önemi çok büyük. Bu süreçte hem oyun geliştiren ve yayınlayan bir şirket olarak çok şey öğrendik hem de onlara sahip olmaktan dolayı gurur duyduğumuz olağanüstü oyuncularımızla daha da kenetlendik. World of Warcraft Classic deneyimi bugün bildiğimiz anlamdaki Azeroth’tan çok farklı bir deneyim olsa da temsil ettiği şeyler paha biçilmez. Bu tehlikeli, zorlu ama bir o kadar da cömert diyarı hem eski hem de aramıza yeni katılan dostlarımızla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz,” şeklinde ifade etti.

World of Warcraft Classic’in son dokunuşlarını hep birlikte yapabilmek için Blizzard, halihazırda aktif aboneliği olan oyuncuları 15 Mayıs’ta başlayacak olan kapalı beta testine davet ediyor.

15. Yıldönümü Oyun İçi Kutlamaları

Önümüzdeki dönemde Blizzard, World of Warcraft: Battle for Azeroth™‘ta oyunun 15. yıldönümünü kutlamak adına bir dizi oyun içi etkinlik planlıyor. Bunların ilkinde oyuncular, oyunda bulunan Raid Finder aracılığıyla ulaşabilecekleri 25 kişilik bir raid’e çıkacaklar ve oyunun tarihindeki en unutulmaz boss’lardan bazılarıyla karşı karşıya gelecekler. Bu epik mücadelede zafer kazanan oyuncular kadim Dragon Aspect Deathwing the Destroyer’ın korkunç görüntüsünden esinlenerek tasarlanmış Obsidian Worldbreaker bineğini kazanacaklar.

World of Warcraft 15th Anniversary Collector’s Edition 8 Ekim’de Geliyor

Blizzard bu özel oyunun ziyadesiyle hakkını verebilmek isteyenler için bugün itibariyle World of Warcraft 15th Anniversary Collector’s Edition’ın (World of Warcraft 15. Yıldönümü Koleksiyon Sürümü) 8 Ekim’de piyasada olacağını duyurdu. Oyunun bu çok özel sürümü, 30 günlük World of Warcraft aboneliğinin yanı sıra Ragnaros the Firelord’un heybetli koleksiyon figürü, Onyxia, Broodmother of the Black Dragonflight’ın suretini barındıran bir rozet (pin), Azeroth haritasıyla kaplı bir mousepad, Azeroth’un geçmişini betimleyen bir düzine çizim ve Alabaster Stormtalon ile Alabaster Thunderwing bineklerini içerecek.

Ön satışa çıkan World of Warcraft 15th Anniversary Collector’s Edition‘ı buradan edinebilir, beta testlerine katılım ve lansman planları da dahil olmak üzere World of Warcraft Classic ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.