Dizi Haberleri

The Rings of Power 2. Sezon Set Fotoğrafları Büyük Bir Gizemini Açığa Çıkardı!

The Lord of the Rings: The Rings of Power’ın ikinci sezonundan yayınlanan yeni bir set fotoğrafı, birinci sezon sonunda olan bir gizemi açığa çıkardı.

DİKKAT: Buradan sonrası SPOILER içerir!

Birinci sezonun yedinci bölümünde Isildur, Mount Doom’un patlaması sonucu yanmakta olan bir evin altında kalıyordu. Babası Elendil, oğlunun görünüşteki kaybına üzülürken Isildur’un atının hızla uzaklaşmasına izin veriyordu.

İlgili Makaleler
Lord of the Rings: Rings of Power

Şimdi, Redanian Intelligence tarafından paylaşılan yeni bir set fotoğrafı The Rings of Power’ın ikinci sezonunda Isildur’un hayatta olduğunu gösterdi. Fotoğraf, Isildur’un hafifçe yaralı olduğunu gösteriyor. Bu yaralar muhtemelen yanmakta olan evin altında sıkışmış olmasından dolayı oldu. Ayrıca, Isildur’un yanında oyuncu Nia Towle tarafından canlandırılan gizemli yeni bir karakteri görüyoruz.

Isildur’un Güç Yüzükleri’ne Geri Dönmesi Sürpriz Değil!

Yüzüklerin Efendisi’ni okuyanlar için Isildur’un hayatta olması bir sürpriz değil. Isildur, Sauron’u yenecek kişi olmaya ve Mordor’daki Kara Lord’un güçlerine karşı Elfler ve İnsanların Son İttifakında savaşacak ve Sauron’u yenecek olan kişidir. Ayrıca, Tek Yüzük’ü yok etmeyi reddedecek ve Yüzüklerin Efendisi’ndeki Frodo’nun yolculuğunun başlamasına sebep olacaktır.

Isildur’un şimdi hayatta olduğu doğrulandığına göre The Rings of Power ikinci sezonunda onun yolculuğunun nereye gideceği belirsizdir. Towle’nin bilinmeyen karakteriyle birlikte olması, muhtemelen hikayesinde büyük bir rol oynayacağını göstermektedir. Bu gizemli karakter, Isildur’un Mordor’dan kaçışı ve Numenor’a dönüşü sırasında ona eşlik edecek olan bir Güneyli olabilir.

Ayrıca, Towle’nin Isildur’un gelecekteki eşi olduğu ve J.R.R. Tolkien’in Orta Dünya yazılarında adı geçmeyen bir karakteri canlandırdığı ihtimali de var. Eğer öyleyse dizinin ikinci sezonundaki Isildur’un hikayesi, kendisi için Tek Yüzük’e olan hırslı isteğinin uzak bir kararının hazırlığı olabilir. Isildur’un yolculuğu, Towle’nin karakteriyle aralarında bir ilişkinin oluşturulması durumunda, kaderine yönelik hırsına ekstra bir duygusal katman ekleyebilir.

Kaynak: Screenrant, Redanian Intelligence

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Ne kadr aptalca bir haber. Ulan isildur ölse yüzüğü kim saurondan alacak?? Yani haber olsun diye açılmış bı başlık. Bu şeye benzemiş. TRT dizisinde Osman bey ölecek mi başlıklı fragman gibi olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.