Oyun Haberleri

Fall Guys İçin Sezon Ortası Güncellemesi Çıktı!

Bir anda ortaya çıkan ve tüm oyuncuları müptelası haline getiren Fall Guys, ikinci sezonundan önce ara bir güncellemeyle karşımızda.

Çok ufak bir ekip tarafından geliştirilen Fall Guys, kısa sürede oyun dünyasının en çok oynanan oyunlarından biri haline geldi. Hem PC, hem de konsol tarafında satış rakamları bir anda uçuşa geçen Fall Guys için, geçen hafta içerisinde ikinci sezon duyurusu yapılmıştı. Fakat yapımcı Mediatonic, yeni sezonu beklemeden, sezon ortası güncellemesiyle karşımıza çıktı.

İlk sezonun bitimine 20 günlük bir süre kaldı diyebiliriz. Yeni sezonda Orta-Çağ temasına uygun bölümler ve kıyafetler bulunacak. Bunu merakla beklerken bir anda sezon ortası güncellemesi çıktı.

Bu güncellemenin en büyük içeriği yenilenen haritalar haricinde hilecilere karşı özel önlemler alınmış olması. Epic Games‘in özel hile tespit etme yazılımı daha kullanışlı ve güvenli bir şekilde çalışarak, Fall Guys oynama tecrübemizi baltalamak isteyenleri ortadan kaldıracak.

Bu güncellemeyle birlikte ezbere bildiğimiz bölümlerde büyük değişiklikler yapılmış durumda. Haritalar tamamen değişmiş değil ama daha zorlu hale getirilmiş. Ayrıca bir de Big Yeetus adı verilen bir aparat bölümler arasında dolaşıp şirin mi şirin jelibon kahramanlarımızı tekmeleyecek.

Sezon ortası güncellemesinin detaylarını aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.