Dizi Haberleri

Star TV’den Fantastik Yenilikler

star-tv-logoStar TV, Doğan Grubu’ndan Doğuş Grubu’na geçtikten sonra pek çok yenilik yaşadı. Önce logosu, sonra yayınları değişime uğradı. Hatta Show TV’den Star’a geçen Muhteşem Yüzyıl’da ejderha bile gördük (İşte burada).

Farkettik ki yeni yayın hayatına başlayan Star TV, fantastik işlere daha çok ağırlık vermeye başladı. e2 ve Cnbc-e gibi, fantastik yapımları evlerimize getiren kanalları da bünyesinde barındıran Doğuş Grubu, Star TV’ye de fantastik bir hava katacak gibi görünüyor.

Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın, bu fantastik değişimle ilgili açıklamalar yaptı. Star TV’de başlayacak olan vampir dizisi ile ilgili de bilgiler aktadı.

galiptekin-tuhaf-oykuler-kapakRadikal gazetesinden İpek İzci, “Star TV ile ilgili en merak edilen konulardan bir tanesi vampir dizisi. Twilight serisi gibi mi olacak yoksa komedi türünde mi? İşin büyüsünü kaçırmadan biraz ayrıntı rica edebilir miyiz?” diye Cem Aydın’a sordu. Cem Aydın bu yeni vampir dizisi için, “Fantastik komedi. Adam Film’le Star Yapım ortak çalışması. 1800’lerin sonunda geçen eğlenceli bir hikâye. Yazın yayına başlamayı planlıyoruz. Twilight serisi gibi değil de twilight zone gibi olan ‘Acayip Hikayeler’ ise Galip Tekin’in fantastik dünyasını ekrana taşıyor. Pilot bölümü beğendik, o da nisana yetişecek gibi… Bunlar gibi genç kuşağın dikkatini çekecek başka işler de var. Reytingden çok kanal kimliği ve arayışımızı göstermek açısından önemli işler. Sonucu yayımlandıktan sonra göreceğiz,” dedi.

Bu tür fantastik yapımları bizlere sunarak “kanal kimliğini” göstermeye çalışan Star TV yönetimi, bundan sonra da fantastik yapımların olacağının bir sinyalini mi veriyor acaba? İzleyip hep beraber göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.